Merhaba donanım arşivi bugün sizlere bi kaç sorum olacak bu dönemde pc alınır mı bilgisayarım yok ve piyasadan biraz uzak kaldım bütçem yaklaşık olarak 3.5 ve 4.5 k arası ve monitör de lazım hazır sistem de olabilir önerilerinizi merak ediyorum
şöyle onu takip edemeyebilirim çünkü çok fazla bilgim yok oyun oynamak için ve youtube falan açsın yeter mantığıyla düşünüyorum donanım ile ilgili çok bilgim yok ve takip edebileceğimi düşünmüyorum teşekkürlerhepsini bi anda alma indirim bekle / geç al ama ucuza al indirim geldikce al kısacası
sizce ne kadar bir süre bekleyeyimPek alınacak gibi değil ama tercih meselesi indirimleri takip edipte alabilirsin veya bekleyebilirsin.
EN AZ VİRÜS BİTESİYE KADARşöyle onu takip edemeyebilirim çünkü çok fazla bilgim yok oyun oynamak için ve youtube falan açsın yeter mantığıyla düşünüyorum donanım ile ilgili çok bilgim yok ve takip edebileceğimi düşünmüyorum teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
ÖZEL GÜNLERDE 23 NİSAN GİBİ DÜN MESELA KASA SİPARİŞ ETTİM
sizce ne kadar bir süre bekleyeyim
hangi parçaları alacağımı da bilmiyorum sistem yazsanız ona göre bekleyip alabilirim ... teşekkürlerBence paran varsa indirim bekleyerek al. İncehesap'ta gaming geceleri oluyor onları takip edebilirsin mesela. Ya da değişik indirimler. Böyle yapıp parça parça alırsan daha iyi bir sistem toplarsın. Bekleme konusunda Dolar işe giriyor düşmeyecek gibi bulduğunuzu indirimde kapın.
E dolar 8 olursa ne yapacaksın? Paran varsa alırsın yani piyasada ne olacağı belli değil ki.Alınmaz