Neler Yeni

bu dönemde pc toplanırmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Abdülkadir Pektez
hepinizin bildiği üzere dolar çok yükseldi ve bu sebeple pc parçaları pahalandı . kısa zaman içerisinde (2-3 ay) sonra fiyatlar normale dönermi . bu dönemde pc toplamak mantıklı mı?

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
hepinizin bildiği üzere dolar çok yükseldi ve bu sebeple PC parçaları pahalandı . kısa zaman içerisinde (2-3 ay) sonra fiyatlar normale dönermi . bu dönemde PC toplamak mantıklı mı?
Ben 10 temmuzda topluyorum 7-7.5k arası bir şey
2060 ve 3600 ile
böyle diye diye daha çok artıyor

Çınar Yaşar

80+ Gold
Şimdi topla daha çok artıcak

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Ne olacağı hiç belli olmaz hocam. Düşedebilir, tam tersi artadabilir.

GameloG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Halil İbrahim Akyol
En doğru zaman şimdiki zamandır

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Hocam alın gitsin . Bu gidişle ülke daha çok kariscakmis gibi duruyor o zamanda dolar filan fırlar . En iyisi topla geç

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Son günlerde fiyatlar en azından kademeli şekilde azalacak,stoklar yavaş yavaş yerine geliyor diye beklerken her gün farklı bir ürüne vergi geliyor bu gidişle düşeceğini hiç sanmıyorum...
Doların düşme ihtimali benim yürüyerek aya çıkma ihtimalimden daha düşük....

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
hepinizin bildiği üzere dolar çok yükseldi ve bu sebeple PC parçaları pahalandı . kısa zaman içerisinde (2-3 ay) sonra fiyatlar normale dönermi . bu dönemde PC toplamak mantıklı mı?
Fiyatlar d ü ş m e y e c e k alıcaksanız alın
Aksine dahada artar
Habire ek vergi getiriyorlar

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Bir dostumuz vardı, 2008 de dolar 1.7 oldu diye sistem toplanmaz demişti, 10 sene sonrasında durumlar belli :D, bir şeylerin düşmesini beklemeyin pek elinizi çabuk tutun alın PC lerinizi, yarınlar daha parlak değil heleki tahminimce ilerleyen aylarda durum iyice kötüleşicek, merkez bankası biyerini yırtıyor doları yüseltmemek için, 7 yi geçtiğinde zor indirdiler ve 6.80 sabit şu sıralar.

Top Bottom