Neler Yeni

Yardım BU DOSYALARI CD DEN KURDUM OYUNU NASIL AÇACAĞIM!?

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
hocam şimdi açtım prgoramı dosyalarımı nasıl yüklicem (nasıl yükliceğimden kastım oyunu nasıl açabileceğim?)
DVD dosyalarınızın olduğu yere gelip Daemon Tools ile açmayı deneyin. Sonra bir USB bellek gibi gözükecektir. Oradan kurabilirsiniz. Kurulum sırasında sizden DVD2'yi de seçmenizi isteyecektir bu arada. Onu da seçersiniz.

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları , İşlemciler
DVD dosyalarınızın olduğu yere gelip Daemon Tools ile açmayı deneyin. Sonra bir USB bellek gibi gözükecektir. Oradan kurabilirsiniz. Kurulum sırasında sizden DVD2'yi de seçmenizi isteyecektir bu arada. Onu da seçersiniz.
Screen Shot 18.12.2021 at 23.10.png

logolar böyle oldu tıklayıp açıyımmı (1. yimi açıyım ilk önce 2. yimi [biraz salağa anlatır gibi anlatırmısınız bu programı ve bu tarzda bi iş ilk kez yapıyorum] )
Mesaj otomatik birleştirildi:

avast falan kurdu bu hocam

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Alıntıyı görüntüle

logolar böyle oldu tıklayıp açıyımmı (1. yimi açıyım ilk önce 2. yimi [biraz salağa anlatır gibi anlatırmısınız bu programı ve bu tarzda bi iş ilk kez yapıyorum] )
Mesaj otomatik birleştirildi:

avast falan kurdu bu hocam
Evet tıklayıp açıcaksınız. Sonra yeni aygıt olarak Bu Bilgisayar kısmında gözükecek ordan da ona tıklayıp kuracaksınız. Aşırı basit bir şey.

Avastı da muhtemelen araya kaynaştırmışlardır exe'yle birlikte siz de tik'e tıklayıp kurmuşsunudur.

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları , İşlemciler
Evet tıklayıp açıcaksınız. Sonra yeni aygıt olarak Bu Bilgisayar kısmında gözükecek ordan da ona tıklayıp kuracaksınız. Aşırı basit bir şey.

Avastı da muhtemelen araya kaynaştırmışlardır exe'yle birlikte siz de tik'e tıklayıp kurmuşsunudur.
orda avastı kurmama diye bi seçenek yoktu anladım zaten bişeyler kurcaklarını bende indirsin kaldırırım diye düşündüm kaldırıyorum şu an

ve teşekkürler hocam şu lanet avastı kaldıryım hemen dediklerinizi uygulamaya başlıyorum

Top Bottom