Neler Yeni

Bu durumda PC mi alınır laptop mu ?

ahenk'

80+ Silver
lisede laptop ya da bilgisayar sana zerre kadar işine yaramaz alacaksan kaliteli bir apple tablet at 50 60 liralık kitapların pdflerini bul bir de kalem alırsın geleceğine yatırım yaparsın
istediğin vakit de hem online dersine hem de youtube dan hocaların videolarına katılırsın
Kitap olayından haberim yoktu. Şu an hayatı sorguluyorum hocam.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Kitap olayından haberim yoktu. Şu an hayatı sorguluyorum hocam.
valla bir kitap 50 60 tl olmuş hocam benim tabletimde 276 tane kitap pdf i vardı sınavdan önce sen yine iyi düşün
276x 40 yapsan bile dünyaynın parası
güzel bir apple tablet ve birde güzel apple pencil alırsan güzel de dersini defterini çalışırsın
bir bakarsın ki kazandığın üniversite sana macbook pronun kaç gb nı istediğini sorar kaç tl burs istediğini sorar

bilmem anlatabildim mi :D

ahenk'

80+ Silver
valla bir kitap 50 60 TL olmuş hocam benim tabletimde 276 tane kitap pdf i vardı sınavdan önce sen yine iyi düşün
276x 40 yapsan bile dünyaynın parası
güzel bir apple tablet ve birde güzel apple pencil alırsan güzel de dersini defterini çalışırsın
bir bakarsın ki kazandığın üniversite sana macbook pronun kaç gb nı istediğini sorar kaç TL burs istediğini sorar

bilmem anlatabildim mi :D
Hocam baya mantıklı ama ben daha doğru düzgün çalışma planı bile oturtamayan biriyim. Özelden yardımcı olur musun ? :(

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Hocam baya mantıklı ama ben daha doğru düzgün çalışma planı bile oturtamayan biriyim. Özelden yardımcı olur musun ? :(
tabii buyur dostum program hazırlayayım senin için

Top Bottom