Bu ekipmanlar nasıl geliştirilmeli?

Mouse olarak VXE R1 önerebilirim. Beyazını aldım memnunum. Ultra hafif ve kablosuz. Klavye olarak bende bakıyorum şu sıralar. Aula diye bir marka var beyaz ve kablosuz olanlardan almayı düşünüyorum. Sende istersen bir göz atabilirsin. Ayrıca Parolapara + İyzico kampanyalarının devam edip etmediğine bak. İndirimli alırsın alacaklarını.

Mouse olarak VXE R1 önerebilirim. Beyazını aldım memnunum. Ultra hafif ve kablosuz. Klavye olarak bende bakıyorum şu sıralar. Aula diye bir marka var beyaz ve kablosuz olanlardan almayı düşünüyorum. Sende istersen bir göz atabilirsin. Ayrıca Parolapara + İyzico kampanyalarının devam edip etmediğine bak. İndirimli alırsın alacaklarını.
Hocam klavye önerir misiniz peki?

Klavye mekanik hisliymiş acil değiş gerçek mekanik al.

Hocam klavye önerir misiniz peki?
Hocam valla ben de şu sıralar bakıyorum. Şahsi tercihim kablosuz, beyaz ve %85 olması. Size de bu tip önerebilirim. Ama şu anda Monster Pusat K3 Pro kullanıyorum ve diğer her şeyini beğensem de yazımına bir türlü alışamadım 2 yıla rağmen. Bir tek bunu önermeyeceğim kesin.

Hocam alacağım zaten de mouse da al diyorlar
klavye için bekleyebilirsin 400 tl parola cashbackı çek gaminggen de vesaire farklı indirim olursa bekleyip kullanılabilir ya da o 400 tl yi çekip eline para geçince farklı yerden alabilirsin fakat şunu unutma klavyeyi o şekilde 100 200 tl ye almış olacaksın şuan 200 tl ye piranha klavye seti yok

Arkadaşlar 1-1.5k bütçem var klavye değiştirecem ama sizce başka kötü olan bir şry var mı ve klavye önerir misiniz?Hepsiyle klavye alınmak zorunda değil.

msi gm08
cloud 3
elite force gk1000,
xbox 9.nesil kol
Mouse klavye

Hocam klavye önerir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

klavye için bekleyebilirsin 400 tl parola cashbackı çek gaminggen de vesaire farklı indirim olursa bekleyip kullanılabilir ya da o 400 tl yi çekip eline para geçince farklı yerden alabilirsin fakat şunu unutma klavyeyi o şekilde 100 200 tl ye almış olacaksın şuan 200 tl ye piranha klavye seti yok
Hocam 900 tl ye geliyor ya mouse üstüne biraz daha koyup klavye için alsam olmaz mı?

Hocam klavye önerir misiniz?

Hocam 900 tl ye geliyor ya mouse üstüne biraz daha koyup klavye için alsam olmaz mı?
Klavye için 1.5-2k min bütçe ayırmadıkca araştırma bence

Hocam yani bütçemin en iyisi olsun yeter

1.5k klavye olabilir 2500 e çıkarabilirim belki bakayım bir
Redragon k630 veya k617

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,385
Üyeler
183,418