Neler Yeni

Ekran kartı almayı planlıyorum. Tavsiye almak istiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet DEMİREZEN
Merhabalar , zamanında donanım arşivi tavsiyesi ile zamanında
linkteki pcyi almıştım. Uzun süre oyun vs oynamadım hatta pc başına bile oturmadım fakat bu dönemlerde evde oldugum için yavastan oyunlara dönmeye başladım. Oyunlardaki fps,oyun zevkimi arttırmak için pc'mi daha iyi bir hale getirmek istiyorum fakat bilgisayar donanımlarında hiç anlamıyorum. Bu bilgisayara uygun ideal bir ekran kartı ve ssd almayı planlıyorum. Sizlerin önerisi nasıl olur ona da çok önem veriyorum çünkü benden daha iyisinizdir. Bu linkteki bilgisayar ile rahat bir şekilde fps oyunu oynamam için ne yapmam hangi ekipmanları almam gerektiğini sormak için konu açıyorum .

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Merhabalar , zamanında donanım arşivi tavsiyesi ile zamanında
linkteki pcyi almıştım. Uzun süre oyun vs oynamadım hatta PC başına bile oturmadım fakat bu dönemlerde evde oldugum için yavastan oyunlara dönmeye başladım. Oyunlardaki fps,oyun zevkimi arttırmak için PC'mi daha iyi bir hale getirmek istiyorum fakat bilgisayar donanımlarında hiç anlamıyorum. Bu bilgisayara uygun ideal bir ekran kartı ve SSD almayı planlıyorum. Sizlerin önerisi nasıl olur ona da çok önem veriyorum çünkü benden daha iyisinizdir. Bu linkteki bilgisayar ile rahat bir şekilde fps oyunu oynamam için ne yapmam hangi ekipmanları almam gerektiğini sormak için konu açıyorum .
Sistemde ekran kartı yok dostum. Bu sistem için en iyi ekran kartı tercihi RX570 yada GTX 1650S olacaktır. FPS değerleriniz bir hayli artacaktır.
En az 120gb'lık bir SSD alıp Windowsu o SSD'ye kurmanızı tavsiye ederim. Bütçeniz varsa daha fazla kapasiteye sahip bir SSD tercih edebilirsiniz. Oyunları SSD'ye kurmak iyi olur.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
240 gb ssd alabilirsiniz tabi alan azsa daha da fazla alabilirsiniz ekran kartına gelecek olursak en aşşağı rx570 4gb öneririm tabi alabilirseniz rx580 daha iyi olacaktır oyunlarda ultra takıntınız yoksa orta ve düşükte de oynarım diyorsanız rx570 bir hayli yeterli olacaktır

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
240 gb SSD alabilirsiniz tabi alan azsa daha da fazla alabilirsiniz ekran kartına gelecek olursak en aşşağı rx570 4gb öneririm tabi alabilirseniz rx580 daha iyi olacaktır oyunlarda ultra takıntınız yoksa orta ve düşükte de oynarım diyorsanız rx570 bir hayli yeterli olacaktır
Bu işlemci zaten RX580 beslemez dostum. Hatta benim dediğim 1650S'i bile zor besler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet DEMİREZEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemde ekran kartı yok dostum. Bu sistem için en iyi ekran kartı tercihi RX570 yada GTX 1650S olacaktır. FPS değerleriniz bir hayli artacaktır.
En az 120gb'lık bir SSD alıp Windowsu o SSD'ye kurmanızı tavsiye ederim. Bütçeniz varsa daha fazla kapasiteye sahip bir SSD tercih edebilirsiniz. Oyunları SSD'ye kurmak iyi olur.
dostum cevabın için cok teşekkürler rx570 alabilirim uyumluluk sorunu çekmem dimi takabilirim direk . birde ssd almamın bana faydası ne olur inan hiç bilmiyorum o yüzden soruyorum kusura bakma .
Mesaj otomatik birleştirildi:

240 gb SSD alabilirsiniz tabi alan azsa daha da fazla alabilirsiniz ekran kartına gelecek olursak en aşşağı rx570 4gb öneririm tabi alabilirseniz rx580 daha iyi olacaktır oyunlarda ultra takıntınız yoksa orta ve düşükte de oynarım diyorsanız rx570 bir hayli yeterli olacaktır
yanıtın için teşekkürler . zaten oyunları hd veya görüntü kaliteleri yüksekte oynamıyorum düşükte alıştım sadece akıcılık istiyorum kalite önemli degil

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
dostum cevabın için cok teşekkürler rx570 alabilirim uyumluluk sorunu çekmem dimi takabilirim direk . birde SSD almamın bana faydası ne olur inan hiç bilmiyorum o yüzden soruyorum kusura bakma .
SSD anlatılmaz yaşanır dostum. Her işin o kadar hızlanacaktır ki. PC'nin açılma süresi, oyunlardaki geçiş süreleri, dosya aktarım hızları hatta FPS bile. RX570 ile kesinlikle uyumluluk sorunu çekmezsiniz. Bu sistem için en iyi tercih olur. En az 3 kat FPS artışı garanti ediyorum. Ama şunu da belirteyim eğer bütçe bulursanız kesinlikle aynı RAM'den bir tane daha alıp 16gb yapın. Bu çok önemli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet DEMİREZEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SSD anlatılmaz yaşanır dostum. Her işin o kadar hızlanacaktır ki. PC'nin açılma süresi, oyunlardaki geçiş süreleri, dosya aktarım hızları hatta FPS bile. RX570 ile kesinlikle uyumluluk sorunu çekmezsiniz. Bu sistem için en iyi tercih olur. En az 3 kat FPS artışı garanti ediyorum. Ama şunu da belirteyim eğer bütçe bulursanız kesinlikle aynı RAM'den bir tane daha alıp 16gb yapın. Bu çok önemli.
aynen öyle topladığı videoda bahsediyor zaten bu olaydan. Dediğin gibi yapayım o zaman 2x4 ram ve rx570 takviyesi yapayım çok teşekkürler yardımın için

aladage

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Emre Aladağ

YusufG06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Yusuf Gülsefer
rx 580 alma bence eski bi ekran kartı o xfc 8 gb 5500 xt almanı öneririm

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak
Hangi oyunu kuralım ya warzone falan 90 GB 😁 en az 2 TB SSD lazim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet DEMİREZEN
hocam bir şey takıldı aklıma bu ramleri 2x4 degil de daha yüksek alsam sıkıntı olur mu ? mesela 2x8 alsam bana faydası veya zararı nedir

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
hocam bir şey takıldı aklıma bu ramleri 2x4 degil de daha yüksek alsam sıkıntı olur mu ? mesela 2x8 alsam bana faydası veya zararı nedir
Şuanda sisteminizde 2x4gb ram mi var ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi oyunu kuralım ya warzone falan 90 GB 😁 en az 2 TB SSD lazim
2TB SSD için de para lazım hocam. Bütçeye göre hareket ediyoruz.

Top Bottom