bu ekran kartı alınır mı?

Knk aşırı anlamam ama gündelik kullanim icin kullanirsin agir oyunlarida orta grafikte acar ekran karti onun disinda pek birsey diyemem

2 . elde 1.5k civarına almanda fayda var.

2 . elde 1.5k civarına almanda fayda var.
alınabilir günümüz FPS oyunlarını düşük yada orta ayarlarda kaldırabilecek bir ekran kartı ancak hatırladığıma göre varsa yanlışım düzeltin ekran kartı çok ısınıyor diye biliyorum
Knk aşırı anlamam ama gündelik kullanim icin kullanirsin agir oyunlarida orta grafikte acar ekran karti onun disinda pek birsey diyemem
https://www.incehesap.com/asus-proart-rtx4060-o8g-gaming-oyuncu-ekran-karti-fiyati-66119/ birde bu darboğaz yapar mı alınır mı ssizce

2. el kısmında güvenemiyorum cok anlamadıgım için nasıl anlarım iyi mi değil mi diye
Bu paraya sıfır bir ekran kartı almak pek mantıklı değil. Kolayca yapabileceğin birsürü test var, ikinci elden ekran kartı almaya çalış.

2. el kısmında güvenemiyorum cok anlamadıgım için nasıl anlarım iyi mi değil mi diye
Testte yük altında değerleri görürsün + kartın üstüne sağına soluna bakarsın aşınma ne bileyim devrelerde gözüken bir şey var mı diye bir sorunu yoksa al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bir ürün pahalı. 4060 lı sistemler 19k civarında. Elindeki ürünleri satsan sıfır sistem dizersin. Bunu neden alasın ki ?
Bir şey alman gerekiyorsa dediğim gibi ya sıfır sistem al ya da 2. eldeki ürünlere bak.

Testte yük altında değerleri görürsün + kartın üstüne sağına soluna bakarsın aşınma ne bileyim devrelerde gözüken bir şey var mı diye bir sorunu yoksa al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bir ürün pahalı. 4060 lı sistemler 19k civarında. Elindeki ürünleri satsan sıfır sistem dizersin. Bunu neden alasın ki ?
Bir şey alman gerekiyorsa dediğim gibi ya sıfır sistem al ya da 2. eldeki ürünlere bak.
mantıklı geldi

Ekler

• Screenshot_2024-06-10-10-37-38-121_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-06-10-10-37-38-121_com.android.chrome.jpg
    648.3 KB · Hit: 38
  • Screenshot_2024-06-10-10-38-07-728_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-06-10-10-38-07-728_com.android.chrome.jpg
    596.6 KB · Hit: 28
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular