Öneri Bu ekran kartı için uygun satış fiyatı nedir?

Clyde

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
747
Merhabalar. Vatan'da hediye çekimi nakite çevirmek için aldığım ekran kartımı satmaya çalışıyorum. ASUS Prime RTX 5060Ti 8GB modelini satın aldım ama satmak çok zor şu sıralar. Sıfır kapalı kutu duruyor olduğu gibi sitelerde en ucuz fiyatı 22.3K. 19K'dan satmaya çalışıyorum 15k teklif edenler çıkıyor. Fiyatı yüksek gelebilir ama ben de öldürmek istemiyorum. Sizce bu ekran kartını hangi fiyattan satmalıyım?

Elimden geldiğince ucuza vereyim de gitsin diye uğraşıyorum lens alacağım kameraya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok garip teklifler geliyor ben paraya ihtiyacım var diyorum adam motorla takaslayalım üstüne para ver diyor.

O sıra gerçekten param yoktu biraz kötü bir tercih oldu yapacak bir şey yok. Baktım baya ama en düşük bu vardı geri kalanlar 22 23K'dan başlıyordu. Bir de bel fıtığımla uğraştığım zamana gelince kaynadı arada :kekw:

İşin komiği gerçekten de o fiyatlara satabiliyorlar ama ben koyunca bakan bile olmuyor.

Donanım haber hesabımı yıllar önce tamamen kapatmadan evvel bir ekran kartı satışım vardı. Aynısı bana da oldu diyebilirim. Mis gibi fiyat koyuyordum kimse yüzüne bakmıyordu. Sahibinden sitesi de öyle. Şaka değil gerçekten adamlar 2. el sektörünün mafyalaşmış hali gibi olmuşlardı. Ben de vazgeçip ondan sonra aldığım hiç bir ürünü satmadım.

Şu an istesem 4 tane bilgisayar toplayacak malzeme oldu evde yıllar içerisinde. 3060 Ti'da var, 1080'de...Dursunlar, zararı yok...Bu tiplerle uğraşacağıma yarın öbürgün 1080p sistem toplamak istersem malzemem hazır mis gibi.

Donanım haber hesabımı yıllar önce tamamen kapatmadan evvel bir ekran kartı satışım vardı. Aynısı bana da oldu diyebilirim. Mis gibi fiyat koyuyordum kimse yüzüne bakmıyordu. Sahibinden sitesi de öyle. Şaka değil gerçekten adamlar 2. el sektörünün mafyalaşmış hali gibi olmuşlardı. Ben de vazgeçip ondan sonra aldığım hiç bir ürünü satmadım.

Şu an istesem 4 tane bilgisayar toplayacak malzeme oldu evde yıllar içerisinde. 3060 Ti'da var, 1080'de...Dursunlar, zararı yok...Bu tiplerle uğraşacağıma yarın öbürgün 1080p sistem toplamak istersem malzemem hazır mis gibi.
İşte benim de pek umurumda değil aslında ama lens almam gerekiyor bu yüzden satmam lazım.

Yarım saat ayır Facebook gruplarına ilan ver 17.5-18k gün içinde satarsın.
En dandik modelin sıfır fiyatının 1.5-2k altına gider.

Yarım saat ayır Facebook gruplarına ilan ver 17.5-18k gün içinde satarsın.
En dandik modelin sıfır fiyatının 1.5-2k altına gider.
Öyle deneyeceğim artık bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,435
Üyeler
185,266
Son üye
Timurlu06
Geri