i5 10400f ile uyumunu oyun için Call of duty cs go filanGayet iyi bir kart da neye göre nasıldır? Tam olarak neyi sordun?
Kanka şirkette buldum da kendi pc mde ekran kartı yok. Sorunu varmıs sanırım anakarta takınca sistem res atıyormus. yapılırsa i5 10400f ile uyumunu merak ediyorumKnk biraz açman lazım sorunu. Neye göre iyi ne soruyorsun ? Fiyatına göre mi? Tasarımına göre mi?Eli ayağı düzgün bişeye benziyor. İçkisi sigarasıda yoksa olur.
CSgo falan oynatır. Çünkü csgoda ekran kartının pek bi etkisi yok. Sorununa bakmak lazım.i5 10400f ile uyumunu oyun için Call of duty cs go filan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka şirkette buldum da kendi pc mde ekran kartı yok. Sorunu varmıs sanırım anakarta takınca sistem res atıyormus. yapılırsa i5 10400f ile uyumunu merak ediyorum
Call of duty ? Dark boğaz olurmu bu işlemci ile onu merak ediyorum?CSgo falan oynatır. Çünkü csgoda ekran kartının pek bi etkisi yok. Sorununa bakmak lazım.
1660 super gücünde bir kart. Tüm oyunları rahat oynarsın. Darboğaz olmaz.Call of duty ? Dark boğaz olurmu bu işlemci ile onu merak ediyorum?
KNk sorduğun soruları biraz açarak sor. Call of dutty hangi serisi? call of duty dediğinzaman aklıma 2003 te çıkan oyun geliyor. Onu kaldirir.Call of duty ? Dark boğaz olurmu bu işlemci ile onu merak ediyorum?
WarzoneKNk sorduğun soruları biraz açarak sor. Call of dutty hangi serisi? call of duty dediğinzaman aklıma 2003 te çıkan oyun geliyor. Onu kaldirir.![]()
Sağlam bir kart mı? Dışarıdan göründüğü gibi değildir umarım?1660 super gücünde bir kart. Tüm oyunları rahat oynarsın. Darboğaz olmaz.
Sağlam çalıstırabilirsen darboğaz yapmaz. İşlemcin gayet yeterli.Warzone
Sağlam bir kart mı? Dışarıdan göründüğü gibi değildir umarım?![]()
sağlam çalıştırabilirsen den kastın ne hocam? 1080p oynarım büyük ihtimalleSağlam çalıstırabilirsen darboğaz yapmaz. İşlemcin gayet yeterli.
1660 s gücünde değil mi bu kart? Bence piyasadaki oyunların %90ını oynatırCSgo falan oynatır. Çünkü csgoda ekran kartının pek bi etkisi yok. Sorununa bakmak lazım.
1080pde rahat edersin işlemci de iyi .sağlam çalıştırabilirsen den kastın ne hocam? 1080p oynarım büyük ihtimalle
Hiç bi fikrim yok usta.https://www.gainward.com/main/edm/GTX980Ti_Phoenix_GS/gw_edm_GTX980Ti_Phoenix_GS_en.php kartın kendi web sitesidneki bilgileri bu yönde1660 s gücünde değil mi bu kart? Bence piyasadaki oyunların %90ını oynatır
1080pde rahat edersin işlemci de iyi .