Neler Yeni

Çözüldü✓ BU EKRAN KARTI NEDEN BU KADAR UCUZ?

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
sa.png
NEDEN BU KADAR UCUZDUR SİZCE? BİR SIKINTISI VAR MIDIR? ALINIR MI? PARAM GÜVENDE SIKINTI ÇIKARIR MI?

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Piyasasına göre normal sayılabilecek bir fiyat çok da ucuz değil. Facebook GPU World Türkiye grubunda daha ucuzları bile bulunur. 7900TL ye sapphire nitro 6800xt satıyorlar mesela. Oralar daha güvenilir olabilir.

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Alıntıyı görüntüleNEDEN BU KADAR UCUZDUR SİZCE? BİR SIKINTISI VAR MIDIR? ALINIR MI? PARAM GÜVENDE SIKINTI ÇIKARIR MI?
Dolandırıcı olabilir param güvende diye dolandırıcı olmaz demeyin sonra dünyanın en pahalı salatalığını yemiş olursunuz bakın arızası vardır belki mininglidir

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Sercan GÖKALP
Bana şu an değişimden 3. Sıfır kart geliyor Asus dual 3060ti ilk 2 kartta sorun çıktı yani sıfır kartta bile bukadar sorun çıkabikşyorken bunda neler olabilir sen düşün kardeşim kart ayaklanıp koşabilir bile

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
xfx çünkü tepe modellerden olsa 11-12k dan satardı bir de garantisi yoksa normal
Xfx merc zaten tepe sayılabilecek modellerden. Rog strix, gaming x gibi overpriced kartlar harici sapphire nitrolar da benzer fiyatta

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xfx çünkü tepe modellerden olsa 11-12k dan satardı bir de garantisi yoksa normal
benim bildiğim xfx merc 319 rx6800 xt en iyi 6800 ekran kartı, yanlış mı biliyorum

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana şu an değişimden 3. Sıfır kart geliyor Asus dual 3060ti ilk 2 kartta sorun çıktı yani sıfır kartta bile bukadar sorun çıkabikşyorken bunda neler olabilir sen düşün kardeşim kart ayaklanıp koşabilir bile
:D haklısınız, peki ekran kartındaki sorunları gözle nasıl anlıyorsunuz? ben daha yeniyim bu konularda.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Merc en iyisi değil ama en iyilerden biri. Genelde sapphire nitrolara en iyi amd kartı denir. Strix ve gamig x ler nitronun yanında bence halt yemiş

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Sercan GÖKALP
benim bildiğim xfx merc 319 rx6800 xt en iyi 6800 ekran kartı, yanlış mı biliyorum

:D haklısınız, peki ekran kartındaki sorunları gözle nasıl anlıyorsunuz? ben daha yeniyim bu konularda.
Sorun da o zaten kardeşim bakarak anca kozmetik sorunları görürsün. Bilgisayara takıp gerek bencmark yapman gerek oyunlarda test etmen lazım birkaç gün deneyimlemen lazım. Bende şu an sıfır Asus dual rtx 3060ti 8gb var düşünürsen fiyatta anlaşabiliriz

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
Merc en iyisi değil ama en iyilerden biri. Genelde sapphire nitrolara en iyi amd kartı denir. Strix ve gamig x ler nitronun yanında bence halt yemiş
nitronun olay 5xx serisinde amd kartlarda ısınma sorunu vardı en az nitrodaydı o yüzdendi şu an nitro en iyi ihtimalle 3. sıradadır rog ve red devil daha iyi 6xxx serisinde.

değil sitelerde yazanlara bakmayın hocam onlar fiyatı fln da katıyor kağıt üstünde ki değerlere bakıyolar sıvı soğutmalı modelleri geçme ihtimali imkansız zaten düz fanlı kartların.

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
nitronun olay 5xx serisinde amd kartlarda ısınma sorunu vardı en az nitrodaydı o yüzdendi şu an nitro en iyi ihtimalle 3. sıradadır rog ve red devil daha iyi 6xxx serisinde.

değil sitelerde yazanlara bakmayın hocam onlar fiyatı fln da katıyor kağıt üstünde ki değerlere bakıyolar sıvı soğutmalı modelleri geçme ihtimali imkansız zaten düz fanlı kartların.
Bende sıvı soğutma olması imkansız zaten, ben düz fanlı kasa toplayacağım ve toplayacağım ekran kartı 6800 bandıdaki en iyisi olsun istiyorum. Birde ekran kartı olayı çok sıkıntılı geliyor, çünkü hali hazırda bir kasa yok ve ekran kartını test edemiyorum. Bir bilgisayarcıya götürsem orada denesem mi diye düşünüyorum.

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
Bende sıvı soğutma olması imkansız zaten, ben düz fanlı kasa toplayacağım ve toplayacağım ekran kartı 6800 bandıdaki en iyisi olsun istiyorum. Birde ekran kartı olayı çok sıkıntılı geliyor, çünkü hali hazırda bir kasa yok ve ekran kartını test edemiyorum. Bir bilgisayarcıya götürsem orada denesem mi diye düşünüyorum.
rog al geç 6750xt var bende furmark 8x msaa da max gördüğüm 61-62 derece oluyor önü cam olan t25 kasada bir de.

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Murat
Miningde kullanılmıştır garantisi de yoktur ya da 1 2 aya bitecektir. Böyle kartlar genelde bu fiyat bandında satılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,816
Üyeler
166,086
Son üye
DwexxeHP
Top Bottom