Dolandırıcı olabilir param güvende diye dolandırıcı olmaz demeyin sonra dünyanın en pahalı salatalığını yemiş olursunuz bakın arızası vardır belki mininglidirAlıntıyı görüntüleNEDEN BU KADAR UCUZDUR SİZCE? BİR SIKINTISI VAR MIDIR? ALINIR MI? PARAM GÜVENDE SIKINTI ÇIKARIR MI?
Xfx merc zaten tepe sayılabilecek modellerden. Rog strix, gaming x gibi overpriced kartlar harici sapphire nitrolar da benzer fiyattaxfx çünkü tepe modellerden olsa 11-12k dan satardı bir de garantisi yoksa normal
benim bildiğim xfx merc 319 rx6800 xt en iyi 6800 ekran kartı, yanlış mı biliyorumxfx çünkü tepe modellerden olsa 11-12k dan satardı bir de garantisi yoksa normal
haklısınız, peki ekran kartındaki sorunları gözle nasıl anlıyorsunuz? ben daha yeniyim bu konularda.Bana şu an değişimden 3. Sıfır kart geliyor Asus dual 3060ti ilk 2 kartta sorun çıktı yani sıfır kartta bile bukadar sorun çıkabikşyorken bunda neler olabilir sen düşün kardeşim kart ayaklanıp koşabilir bile
Sorun da o zaten kardeşim bakarak anca kozmetik sorunları görürsün. Bilgisayara takıp gerek bencmark yapman gerek oyunlarda test etmen lazım birkaç gün deneyimlemen lazım. Bende şu an sıfır Asus dual rtx 3060ti 8gb var düşünürsen fiyatta anlaşabilirizbenim bildiğim xfx merc 319 rx6800 xt en iyi 6800 ekran kartı, yanlış mı biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
haklısınız, peki ekran kartındaki sorunları gözle nasıl anlıyorsunuz? ben daha yeniyim bu konularda.
nitronun olay 5xx serisinde amd kartlarda ısınma sorunu vardı en az nitrodaydı o yüzdendi şu an nitro en iyi ihtimalle 3. sıradadır rog ve red devil daha iyi 6xxx serisinde.Merc en iyisi değil ama en iyilerden biri. Genelde sapphire nitrolara en iyi amd kartı denir. Strix ve gamig x ler nitronun yanında bence halt yemiş
değil sitelerde yazanlara bakmayın hocam onlar fiyatı fln da katıyor kağıt üstünde ki değerlere bakıyolar sıvı soğutmalı modelleri geçme ihtimali imkansız zaten düz fanlı kartların.benim bildiğim xfx merc 319 rx6800 xt en iyi 6800 ekran kartı, yanlış mı biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
haklısınız, peki ekran kartındaki sorunları gözle nasıl anlıyorsunuz? ben daha yeniyim bu konularda.
Bende sıvı soğutma olması imkansız zaten, ben düz fanlı kasa toplayacağım ve toplayacağım ekran kartı 6800 bandıdaki en iyisi olsun istiyorum. Birde ekran kartı olayı çok sıkıntılı geliyor, çünkü hali hazırda bir kasa yok ve ekran kartını test edemiyorum. Bir bilgisayarcıya götürsem orada denesem mi diye düşünüyorum.nitronun olay 5xx serisinde amd kartlarda ısınma sorunu vardı en az nitrodaydı o yüzdendi şu an nitro en iyi ihtimalle 3. sıradadır rog ve red devil daha iyi 6xxx serisinde.
değil sitelerde yazanlara bakmayın hocam onlar fiyatı fln da katıyor kağıt üstünde ki değerlere bakıyolar sıvı soğutmalı modelleri geçme ihtimali imkansız zaten düz fanlı kartların.
rog al geç 6750xt var bende furmark 8x msaa da max gördüğüm 61-62 derece oluyor önü cam olan t25 kasada bir de.Bende sıvı soğutma olması imkansız zaten, ben düz fanlı kasa toplayacağım ve toplayacağım ekran kartı 6800 bandıdaki en iyisi olsun istiyorum. Birde ekran kartı olayı çok sıkıntılı geliyor, çünkü hali hazırda bir kasa yok ve ekran kartını test edemiyorum. Bir bilgisayarcıya götürsem orada denesem mi diye düşünüyorum.