The GodFather
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 988
Anladım lisede farklı demek ki bence kesinlikle gitmeli.staj programı olarak geçiyo 3 hafta stajını yurt dışında yapıyosun
Anladım lisede farklı demek ki bence kesinlikle gitmeli.staj programı olarak geçiyo 3 hafta stajını yurt dışında yapıyosun
Bu türkiye şartlarında bulunmaz bir nimet. Zaten her zaman avrupa bulunan endüstri ortamını merak ediyorum. Umarım bu yurtdışına gitme işi lafta kalmaz ve 6 7 kişi beraber gideriz...Bende lisede yurtdışına gittim aynı senin olay ile macaristana avusturya ve slovakyaya gittim pasaport olayları şöyle pasaportu biz randevu alıp aldık izin ile birlikte gidiyoruz gri pasaport aldık staj yapcağımız yerden davet gelince vize olayları zaten kolay oluyo sana tavsiyem 3 haftanın tadını çıkar zaman ordayken çok çabuk geçiyor![]()
Gideceğimiz yerler şeflerimiz tarafından belirlenecek...pasaportun yoksa hemen çıkart bence gidiceğin kesinleşince hemen hallet 3 haftada kendine işte bul davet al sonsuza kadar kal orda hayatını yaşa
pasaport ve vize islemlerini onlar karsiliyor diye biliyorum cunku erasmus varsa muhtemelen iyi bir okula gidiyorsundur ve o okul da anlasmalidir gideceginiz yerle11. Sınıfım liseyi Elektrik eloktronik bölümü, endüstriyel bakım onarım dalı olarak okuyorum. Okulumuzda bir duyuru yapıldı ve başarılı 6 7 öğrenci ile birlikte 2 tane bölüm öğretmeni eşliğinde almanyaya 3 haftalığına staja gidilecekmiş. Bu 6 7 öğrenci arasında %90 bende varım ve bölümümde en iyi öğrenci benim. Merak ettiğim şey bu yurtdışına gitme işini pasaport vize vesaire nasıl ayarlanıyor, yada bunun hakkında bilgisi olan varmı???
Okulumuz çevre genelinde en iyi imkanlara sahip elektrik elektronik atölyelerini bünyesinde barındırıyor.pasaport ve vize islemlerini onlar karsiliyor diye biliyorum cunku erasmus varsa muhtemelen iyi bir okula gidiyorsundur ve o okul da anlasmalidir gideceginiz yerle
anladigim kadariyla iyi bir meslek lisesine gidiyorsun zaten turkiyede de sayili var boyle okul gideceginiz yerle anlasmalidir okulun onlar karsiliyorOkulumuz çevre genelinde en iyi imkanlara sahip elektrik elektronik atölyelerini bünyesinde barındırıyor.
Bizim okulumuz avrupa birliği tarafından desteklenen bi okul, bu destek bize almanyaya giderken daha iyi şartlar sağlayabilir herhaldeanladigim kadariyla iyi bir meslek lisesine gidiyorsun zaten turkiyede de sayili var boyle okul gideceginiz yerle anlasmalidir okulun onlar karsiliyor
evet oyle olur muhtemelen dostum bi tik ozele girebilir fakat itu ye mi gidiyorsunBizim okulumuz avrupa birliği tarafından desteklenen bi okul, bu destek bize almanyaya giderken daha iyi şartlar sağlayabilir herhalde
anladim senin icin cok yararli olur kesinlikle gitmelisin benceHayır normal meslek lisesine gidiyorum Ama, buranın imkanların diğer liselerden kat kat fazla
Okulun adı neHayır normal meslek lisesine gidiyorum Ama, buranın imkanların diğer liselerden kat kat fazla
O kadar bilgi veremem.Okulun adı ne
Hocam şey sormak istiyorum, giderken yanınıza herhangi bir yol parası aldınız mı? Ben 1000 euro götürmeyi düşünüyorum...Bende lisede yurtdışına gittim aynı senin olay ile macaristana avusturya ve slovakyaya gittim pasaport olayları şöyle pasaportu biz randevu alıp aldık izin ile birlikte gidiyoruz gri pasaport aldık staj yapcağımız yerden davet gelince vize olayları zaten kolay oluyo sana tavsiyem 3 haftanın tadını çıkar zaman ordayken çok çabuk geçiyor![]()
11. sınıfta benim meslek lisemde aynısını yapmıştı ancak gidecek kişiler İngilizce sınavı ve dönem ortalamasına bakıldı. 20 kişi falan seçilmişti hatırladığım kadarıyla sadece pasaport ücreti ve orada harcayacağın parayı sen karşılıyorsun. Harcayacağın derken yemek vs değil hediyelik, müze gezileri, extra geziler vs.11. Sınıfım liseyi Elektrik eloktronik bölümü, endüstriyel bakım onarım dalı olarak okuyorum. Okulumuzda bir duyuru yapıldı ve başarılı 6 7 öğrenci ile birlikte 2 tane bölüm öğretmeni eşliğinde almanyaya 3 haftalığına staja gidilecekmiş. Bu 6 7 öğrenci arasında %90 bende varım ve bölümümde en iyi öğrenci benim. Merak ettiğim şey bu yurtdışına gitme işini pasaport vize vesaire nasıl ayarlanıyor, yada bunun hakkında bilgisi olan varmı???
ben 300 euro götürmüştüm o zamanlar 1200tlydi işte 300 euroyla gayet iyiydi artttı bile yani çünkü bize yemeği falan hep ora karşılıyodu ben sadece 270 euro harcadım kendime ceket aldım ordan bide evdekilere klasik gurbetçi gibi çikolata hediyelik eşya falan aldım oranın lezzetlerini denemek için falan para harcadık tabi imkanınız varsa 1000 euro götürün ama yoksa 500de yeter gibiO kadar bilgi veremem.
Post automatically merged:
Hocam şey sormak istiyorum, giderken yanınıza herhangi bir yol parası aldınız mı? Ben 1000 euro götürmeyi düşünüyorum...