RivyalıGeraltt 80+ Bronze Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 720 10 Ağustos 2023 #27 Muhammetyzicii yazmış: Anakartı nasıl araştırdın bendekiler 2500 TL falan diyor Devamı için tıklayın... işlemci ram anakart beraber satıyordu bide sağlam pazarlıkla yalnız bi kaç ay önce
Muhammetyzicii yazmış: Anakartı nasıl araştırdın bendekiler 2500 TL falan diyor Devamı için tıklayın... işlemci ram anakart beraber satıyordu bide sağlam pazarlıkla yalnız bi kaç ay önce
M Muhammetyzicii 80+ Silver Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 2,545 Dahası Reaksiyon skoru 652 İsim Muhammet Yazıcı 10 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 DarkSiderx yazmış: işlemci ram anakart beraber satıyordu bide sağlam pazarlıkla yalnız bi kaç ay önce Devamı için tıklayın... Anladım
DarkSiderx yazmış: işlemci ram anakart beraber satıyordu bide sağlam pazarlıkla yalnız bi kaç ay önce Devamı için tıklayın... Anladım
M Muhammetyzicii 80+ Silver Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 2,545 Dahası Reaksiyon skoru 652 İsim Muhammet Yazıcı 11 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #29 LogiMess yazmış: Hayır Devamı için tıklayın... Hocam bana bir sistem toplayabilir misiniz Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Ağustos 2023 rescue yazmış: hocam şuan işteyim eve döndüğümde sana hazırlıycam iyi bi set gönlün rahat olsun 4-5 bine elimizden geleni yaparız Devamı için tıklayın... Hocam işten döndünüz mü
LogiMess yazmış: Hayır Devamı için tıklayın... Hocam bana bir sistem toplayabilir misiniz Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Ağustos 2023 rescue yazmış: hocam şuan işteyim eve döndüğümde sana hazırlıycam iyi bi set gönlün rahat olsun 4-5 bine elimizden geleni yaparız Devamı için tıklayın... Hocam işten döndünüz mü