RivyalıGeraltt
80+ Bronze
Beyler bu et çürüdü mü amcam getirmiş buzdolabındaydı kokusu bana normal geldi bana inek gübresi kokusu bile hoş geliyor siz anlarsınız
Forum Doktorumuz @DOGANALPASLAN'a soralım.Beyler bu et çürüdü mü amcam getirmiş buzdolabındaydı kokusu bana normal geldi bana inek gübresi kokusu bile hoş geliyor siz anlarsınız Alıntıyı görüntüle
Ama bana pekte iç acıcı gelmedi rengi solmus gibi.Beyler bu et çürüdü mü amcam getirmiş buzdolabındaydı kokusu bana normal geldi bana inek gübresi kokusu bile hoş geliyor siz anlarsınız Alıntıyı görüntüle
Abi doktor bilir mi ?Forum Doktorumuz @DOGANALPASLAN'a soralım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama bana pekte iç acıcı gelmedi rengi solmus gibi.
ya morg da çalışıyorsaAbi doktor bilir mi ?
Kasap mı adam![]()
Abi doktor bilir mi ?
Kasap mı adam![]()
Gelişme var eti inceledim içi taze Kırmızı dışında İnce saç zombi mantarı sarmış tahminimce bu koyun kanserya morg da çalışıyorsabenim gözümde kasap ne yapıyorsa doktorda onu yapabilir
morgta adam kuşbaşı ettiklerini zannetmiyorum ama sen bilirsinya morg da çalışıyorsabenim gözümde kasap ne yapıyorsa doktorda onu yapabilir
olsun trde et bulmak çok zor maks mideni temizlerler en azından eti tadını çıkara çıkara yedim dersinGelişme var eti inceledim içi taze Kırmızı dışında İnce saç zombi mantarı sarmış tahminimce bu koyun kanser
2 gün dışarda bile dursa nasıl bozuluyo ki et ?Gelişme var eti inceledim içi taze Kırmızı dışında İnce saç zombi mantarı sarmış tahminimce bu koyun kanser
Başkumandanım bu et doğuştan aromalı olmasınHocam ben et enstitüsü başkumandanı başkanıyım. Yaptığımız testlere ve yapılan araştırmalara göre bu eti yemeniz namümkündür. İzzetül kemaliniz için yemenizi caiz bulmuyorum. Amma velakin kurbanın verdiği haz ve şevk aşkı ile yenmesi düşünülebilir. Eğer bu eti yediysen sende araştırmamıza yardımcı olman için bizle iletişim kur.
Hocam aroma olarak bizler renk skalasına bakarız bu et daha çok hamamböceği aromalı gibi görünüyor.Başkumandanım bu et doğuştan aromalı olmasın
Yenir çifte proteinHocam aroma olarak bizler renk skalasına bakarız bu et daha çok hamamböceği aromalı gibi görünüyor.