Neler Yeni

Bu et çürüdü mü ona göre yicem

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
Beyler bu et çürüdü mü amcam getirmiş buzdolabındaydı kokusu bana normal geldi bana inek gübresi kokusu bile hoş geliyor siz anlarsınız
IMG_20230629_230943.jpg

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
steamcommunity.com/id/kaanitoxd
ye kanka yerken ambulansı ara kurtarırlar bir şey olursa afiyet bal sugar

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,246
İsim
Taha Efe
Beyler bu et çürüdü mü amcam getirmiş buzdolabındaydı kokusu bana normal geldi bana inek gübresi kokusu bile hoş geliyor siz anlarsınız Alıntıyı görüntüle
Forum Doktorumuz @DOGANALPASLAN'a soralım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler bu et çürüdü mü amcam getirmiş buzdolabındaydı kokusu bana normal geldi bana inek gübresi kokusu bile hoş geliyor siz anlarsınız Alıntıyı görüntüle
Ama bana pekte iç acıcı gelmedi rengi solmus gibi.

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Kaan P
Steam ID
steamcommunity.com/id/kaanitoxd
ya morg da çalışıyorsa :oops: benim gözümde kasap ne yapıyorsa doktorda onu yapabilir
morgta adam kuşbaşı ettiklerini zannetmiyorum ama sen bilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gelişme var eti inceledim içi taze Kırmızı dışında İnce saç zombi mantarı sarmış tahminimce bu koyun kanser
olsun trde et bulmak çok zor maks mideni temizlerler en azından eti tadını çıkara çıkara yedim dersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
semih kaan bağcı
Hocam ben et enstitüsü başkumandanı başkanıyım. Yaptığımız testlere ve yapılan araştırmalara göre bu eti yemeniz namümkündür. İzzetül kemaliniz için yemenizi caiz bulmuyorum. Amma velakin kurbanın verdiği haz ve şevk aşkı ile yenmesi düşünülebilir. Eğer bu eti yediysen sende araştırmamıza yardımcı olman için bizle iletişim kur.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Hocam ben et enstitüsü başkumandanı başkanıyım. Yaptığımız testlere ve yapılan araştırmalara göre bu eti yemeniz namümkündür. İzzetül kemaliniz için yemenizi caiz bulmuyorum. Amma velakin kurbanın verdiği haz ve şevk aşkı ile yenmesi düşünülebilir. Eğer bu eti yediysen sende araştırmamıza yardımcı olman için bizle iletişim kur.
Başkumandanım bu et doğuştan aromalı olmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,869
Üyeler
168,207
Son üye
Unlockman55
Top Bottom