Bloody'nin bu faresini almayı düşünüyorum yerine ne alınabilir
SteelSeries Sensei Ten Ambidextrous Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Sensei Ten Ambidextrous Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Sensei Ten Ambidextrous Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.473,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Elinin büyük olduğunu varsayıyorum.
hocam daha önce incelemesini izlemiştim özellikleri çok iyi ancak görünüşü garip geldiAttığımı beğenmedin mi?
ayrıca attığınız linke tıklıyorum satıcıya git dediğimde farklı bir mouse çıkıyorAttığımı beğenmedin mi?
Ekran görüntüsü atayrıca attığınız linke tıklıyorum satıcıya git dediğimde farklı bir mouse çıkıyor
Görünüşünde bir gariplik yok bu fiyata alınabilecek en iyi mouse.
Bütçen artarsa 820 TL glorius mouselara bak.
Glorious Mouse Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Glorious Mouse fiyatları 639,00 TL'den başlayan fırsatlarla Akakçe'de! 81 farklı Glorious Mouse seçeneğini gör, indirimleri yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ekran görüntüsü at
https://prnt.sc/s32elds3WEiR bu çıkıyorSteelSeries Sensei Ten Ambidextrous Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Sensei Ten Ambidextrous Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Sensei Ten Ambidextrous Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.473,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Elinin büyük olduğunu varsayıyorum.
glorius model d ile sensei ten arasındaki farklar nedir görünüş dışındaSensei ten yerine çıkan Prime'ı al trendyoldaki 641 TL. İllaki görünüşü güzel olsun dersen 840 TL sensei ten almaktansa Glorius model D al.
Bence hiç acıma al bir deathadder v2 kafan rahat olsun. En azından iyi bir şey geleceği belli diğerlerini deneme şansın yoksa piyango olur.Bloody'nin bu faresini almayı düşünüyorum yerine ne alınabilir
Hocam arada fark var ya. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz glorius mu yoksa sensei ten mi?Bence hiç acıma al bir deathadder v2 kafan rahat olsun. En azından iyi bir şey geleceği belli diğerlerini deneme şansın yoksa piyango olur.
Sensei daha çok hitap etti banaHocam arada fark var ya. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz glorius mu yoksa sensei ten mi?
Atsana link??? Diğerlerinden ne geleceği belli değil ama DA v2'den belli mi?Bence hiç acıma al bir deathadder v2 kafan rahat olsun. En azından iyi bir şey geleceği belli diğerlerini deneme şansın yoksa piyango olur.