Neler Yeni

BU FARELERDEN HANGİSİ VALORANT İÇİN İYİDİR ?

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Tuna
haste veya bu

ANYA

80+ Bronze
Haste alınmaz bu fiyatta pahalı dpi kaybı çok onu mesela 800 dpi kullanıyorsun 10cm gitmesi gereken kaydın ama 13cm 960dpi oldu yani actual dpi en kötü biri mouse. inanmayan varsa youtube yada reddite haste dpi issues yaz anlarsın.
valorant ciddi oynuyorsan kesinlikle para biriktir vxe r1 almanı öneririm

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,418
İsim
Hacı

RusherTR

80+
Haste alınmaz bu fiyatta pahalı dpi kaybı çok onu mesela 800 dpi kullanıyorsun 10cm gitmesi gereken kaydın ama 13cm 960dpi oldu yani actual dpi en kötü biri mouse. inanmayan varsa youtube yada reddite haste dpi issues yaz anlarsın.
Kablosuzda diye biliyorum o problemler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam anlaşılan mouselardan anlıyorsunuz 2000 lira bandında varmı peki bildiğiniz mouse bilindik site olması önemli benim için...(itopya,İncehesap cart curt)
O fiyat aralığında pek bir bilgim yok maalesef

ANYA

80+ Bronze
Kablosuzda diye biliyorum o problemler
Mesaj otomatik birleştirildi:

O fiyat aralığında pek bir bilgim yok maalesef
onuda sorun var ikisine mcu iyi değil cooler master m711 kaybı vardı pmw3389 yüksek diye iyi anlamı gelmez onu gibi benzer, valorant için alınmaz haste kullandım aşırı fark ediyor anlaşılıyor o yüzden tavsiye etmiyorum shape güzel ila almak istiyorsan haste 2 almak lazım

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Tuna
Hocam anlaşılan mouselardan anlıyorsunuz 2000 lira bandında varmı peki bildiğiniz mouse bilindik site olması önemli benim için...(itopya,İncehesap cart curt)
vgn dragonfly f1 pro alın hocam aktif şekilde kullanıyorum

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Tuna
Hocam nereden temin edebilirim ? Ve özellikleri gerçekten iyi mi? hani bilmiyorum mouse hakkında bilgim hiç yok
wraith üzerinden alabilirsiniz bilindik siteden olsun demişsiniz bu site örnek verdiginiz sitelerden 50 kat daha güvenilirdir
piyasadaki yeni çıkan çoğu mouseyle aynı özelliklere sahip en iyi sensör nordic mcu falan filan testisli mouse yani :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Reşit
kafam karıştı şimdi haste kötü mü? çok da ciddi oynamıyor kendisi plat

vxr r1 alınır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,866
Üyeler
161,926