B borda61 80+ Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 71 Dahası Reaksiyon skoru 11 İsim yasin ergin Bugün, 09:55 #1 netgsm ve gigaspeed firmaların pop noktaları nerelerde bulunuyor bileniniz var mı? farklı firma önermeyin bu 2 firma arasında hangisi daha iyi
netgsm ve gigaspeed firmaların pop noktaları nerelerde bulunuyor bileniniz var mı? farklı firma önermeyin bu 2 firma arasında hangisi daha iyi
Lady-Of-Ice 80+ Silver Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 4,974 Bugün, 10:51 #2 Gigaspeed; Kocaeli. Netgsm; Ankara (İstanbul'da da olabilir, tam emin değilim)
B borda61 80+ Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 71 Dahası Reaksiyon skoru 11 İsim yasin ergin Bugün, 12:58 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Lady-Of-Ice yazmış: Gigaspeed; Kocaeli. Netgsm; Ankara (İstanbul'da da olabilir, tam emin değilim) Devamı için tıklayın... ben bursada yaşıyorum, benim için hangisi daha iyi olur Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 12:58 sürüyle firma değiştirdim hepsi aynı hizmeti veriler bana hepsinden memnundum, sadece pingler çok farklıydı
Lady-Of-Ice yazmış: Gigaspeed; Kocaeli. Netgsm; Ankara (İstanbul'da da olabilir, tam emin değilim) Devamı için tıklayın... ben bursada yaşıyorum, benim için hangisi daha iyi olur Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 12:58 sürüyle firma değiştirdim hepsi aynı hizmeti veriler bana hepsinden memnundum, sadece pingler çok farklıydı