Mehmet1621
80+
Samsung kendini sitesinde 2190 TL iken amazonda. 1780 TL amazom neden öyle kullanılmış ssd göndermesinler sakın. Fiyat farkı beni tedirgin etti acikcasi
En kötü Samsung da sorun yaşarsın amazonda yaşamazsın , amazon öyle bir firma rahat ol .Samsung kendini sitesinde 2190 TL iken amazonda. 1780 TL amazom neden öyle kullanılmış ssd göndermesinler sakın. Fiyat farkı beni tedirgin etti acikcasi
Ağam bi linke bakSamsung kullanılmış gönderir yine de amazon kullanılmış göndermez rahat ol
Hiç farketmedi.mYurt dışından gelicek o ürün sana bilgin olsun.
Nasıl yurtdışı 3 ocak teslim yazıyorAğam bi linke bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç farketmedi.m
Sorun yok hocam ver sipariş. Satıcı amazon zaten sorun olmazAğam bi linke bak
Nasıl yurtdışı 3 ocak teslim yaz
Kullanılıp kullanılmadığını nasıl anlarımSamsung kullanılmış gönderir yine de amazon kullanılmış göndermez rahat ol
Kutuda güvenlik bandı bulunur ordan anlarsınKullanılıp kullanılmadığını nasıl anlarım
Dostum attığın linkler farklıSamsung 980 PRO NVMe™ M.2 SSD 500 GB | Samsung TR
Samsung 980 PRO NVMe™ M.2 SSD 500 GB ürününü Shop Samsung'da inceleyin. Benzersiz fırsatlar ve özel avantajlardan yararlanarak satın alın!shop.samsung.com
Samsung NVMe 980 PRO 500GB SSD Dahili Katı Hal Sürücüsü, Interne M.2 PCIe NVMe SSD 2280 Retail MZ-V8P500BW
Samsung NVMe 980 PRO 500GB SSD Dahili Katı Hal Sürücüsü, Interne M.2 PCIe NVMe SSD 2280 Retail MZ-V8P500BW https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B...=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_A5MKZWSNRE87048MKFBP