Neler Yeni

Bu fiyat gerçek mi ve kronik sorunlu satılmayan model falan mı?

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
mediamarkt satamadıysa sen nasıl satacan? öyle bir derdin varsa git altın al aynı paraya... yatırım tavsiyesi değildir.
1 kerede tam ihtiyacı olan adama gitsin şöyle şeyler ya...
İhtiyacin varsa sana 4ten kargo yapayim sakin ol kral 😊

JeaLeusy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Alper Coşkun Sertkaya

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
hocam senden ricam istanbulda hangi mağazalarda var sorar mısın lütfen
Türkiye geneli stok yok, Afyonda bir tane kalmış görünüyor dedi. Ben bunu alsam mı ne yapsam bilemedim. Sarı siteye baktım orada da ikinci elleri 4500e falan gidiyor. 5e koysam satılır heralde. Size lazımsa forum indirimi de yaparım ille 5 demem, maksat ihtiyacı olan birine gitsin benim ihtiyacım yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Msı 850w Psuya mı 5900 TL verdiniz?
Verilmez mi 850W Gold psu sonuçta. Ha MSI bunu kendisi üretmiyor ne de olsa birine ürettiriyordur yani. Kalitesiz diyebilir miyiz?

Bir abimiz 750 850 ve 100wattlık modelleri i.in şöyle bir uyarı paylaşmış:

Son düzenleme:

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Al sata gelir sen kâr edersin senin gibilerde al satcilar
"Al sata gelir. Sen kâr edersin, senin gibiler de (kâr eder). Al satçılar!" demek istemişsin galiba ama noktalama olmayınca zor anladım. En azından emoji koy be kardeş :)

JeaLeusy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Alper Coşkun Sertkaya

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler

JeaLeusy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Alper Coşkun Sertkaya
alternatif önerir misin
Biraz takip etmek ve fırsatçı olmak gerekiyor hocam. Donanımarşivinde sıcak fırsatlarda olan birinin 5900 TL verip 850w Psu almasına anlam veremedim.
İlla örnek isterseniz son aldığım PSU yu örnek göstereyim. 5847 TL ye yani sizinkinden daha ucuza 3 taksitli Platinum Corsair HX1500i :)
cats.jpg

The Semih

80+ Gold
mediamarkt satamadıysa sen nasıl satacan? öyle bir derdin varsa git altın al aynı paraya... yatırım tavsiyesi değildir.
1 kerede tam ihtiyacı olan adama gitsin şöyle şeyler ya...
İndirim hastalığı var bu ülkede adam hayatında yemediği içmediği kullanmadığı ürünleri indirim var diye alıyor.

Nestherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Berkan Demir
Biraz takip etmek ve fırsatçı olmak gerekiyor hocam. Donanımarşivinde sıcak fırsatlarda olan birinin 5900 TL verip 850w Psu almasına anlam veremedim.
İlla örnek isterseniz son aldığım PSU yu örnek göstereyim. 5847 TL ye yani sizinkinden daha ucuza 3 taksitli Platinum Corsair HX1500i :)
Alıntıyı görüntüle
kanka valla akakçeden 850w lara baktım genelde bu fiyatlşardaydı ben de gittim aldım valla fsdfsd

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Alıntıyı görüntüle
Yani bu durumda MSI 850W ATX 3.0 PCIE 5.0 Gold psuyu 3500e alırsam iyi etmiş olur muyum olmaz mıyım? Bildiğiniz bir sıkıntısı var mı bu serinin?

kanka valla akakçeden 850w lara baktım genelde bu fiyatlşardaydı ben de gittim aldım valla fsdfsd
Yani hocam herkes arkadaş kadar takip edecek diye bir şey yok. TR piyasasında iyi fiyata almışsınız. Bu konudaki psu sordum sadece Afyon şubesinde 1 adet kalmış yeni stok gelecekmiş falan böyle denk gelen bir ürün yani. Normalde bu fiyata 850w gold eski psu bile bulunamaz ki yeni bir model yani. Arkadaş da 1500w denk getirmiş 5800e. Ama alacak olsa ve 15 20gün içinde sistem topluyor olsa denk getiremezdi böyle bir şey. Ben de bu akşam rastgele gittim Mediamarkt şubesine ve fiyat yanlış zannettim, outlet ürün zannettim ama değilmiş. Sıfır ürün. Yarın sabah gidip alıcam muhtemelen.

Son düzenleme:
Top Bottom