Neler Yeni

Bu fiyata Acer Aspire 7 laptop alınır mı

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
1 hafta önce sizin gibi fiyatlara bakıyordum. Hatta 1 ay once monster rtx 3050 16 gb i511400h modelini aldım.Berbat ötesi plastik kasası ve ölü piksel ana kart sorunlarından 2 kere değişim oldu 3. kez de aynı sorunları yaşayınca iade ettim.Bu 1 ayda fiyatlarda 2.000 TL artmıştı.Buna rağmen geçen hafta MSI VE ASUS şaşmamam gerektiğini anlayıp ekran kartına çok fazla takılmadan zaten 2 side 4 gb asus tuf gaming fx15 aldım 12 bin TL ye indirimde hala . 8 gb ram i510300H gtx1650 500 TL ye de ram ekledim 8 gb oldu 16 gb 12.500 TL ye şuan keyifle kullandııgm sıfır ısınma olan kasasını her kullanısımda keyif aldıgım bir laptop almıs oldum.Çok ağır oyunlar oynamıyorum ama istedigimde oyun acabilen zarif ve çekici bir kasası olan iş içinde kullanabildigim bir laptop oldu.
Demek istediğim 1650 olmasın 3050 al diyenlere 3050 düz olmaz ti al diyenlere oda olmaz 3060 al diyenlere pek aldanmayın sizin ihtiyacınız nedir onu belirleyin butceyi belirleyin zaman kaybetmeden alın.İlk önceliginizde kasa olarak sizin icinize sinsin bahsettiginiz modelin 12.000 TL fiyata 3050ti modeli vardı indirim buna rağmen asusu tercih ettim.
10.000 küsürde zaten attıgınız mode dısında herhangi bir gaming laptop yok ama kesinlikle su soz cok dogru ucuza mal alacak kadar zengin degilim
Verdiğiniz bilgi icin gördüm sizin söylediğiniz asus modelini biliyorum favorilerimde duruyor biraz da ikinci el bakayım dedim zaten yukarıda görmüşsünüzdür link attım lenovonun kasasını falan beğeniyorum abartlı durmuyor zaten itopyada satılan lenovoya bakıcaktım bütçem artarsa ama daha uygununu daha iyisini buldum sadece ikinci el gödüğüm kadarı ile kozmetiği falan yerinde siz ne dersiniz peki hocam

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hemen bakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Var ama kutu fatura hiçbirşey yok sadece cihaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnşallah öyledir.
İade ederken daha güvende daha kolay işlem yapmanı sağlayan bir şey ama tam nasıl çalışıyor bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,318
Üyeler
165,791
Son üye
ramsesgazili
Top Bottom