Acer aspire 7 10.700 e alınır mı sizce az önce de konu açtim net cevap alamadım daha doğrusu hiç cevap alamadım bütçem için çok iyi alayım mı eğer alın derseniz bugün bile alabilirim ve beni uzun vadede üzer mi.
Linkini at.Hocam ben 2. El bi laptop buldum sarı sitede 1 yıl garantisi var fiyatı da uygun ve param güvende de var isterseniz fotosunu atarim
O zaman Bahsettiğim Victus'u alırdım 5600H + 1650 var. fiyat 12Bütçem maximum cidden maximum 12 ye çıkabilir o bile kesin değil
Linkini at.
Hocam link attım sizce bu nasıl pekiO zaman Bahsettiğim Victus'u alırdım 5600H + 1650 var. fiyat 12
5500U yerine ben olsam alırıdm.
Özellikleri çok iyi duruyor.Lenovo İdeapad Gaming Ryzen 7 16 gb Ram Gtx 1650 Ti - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 1012648059
AMD Ryzen 7 4000 Serisi işlemci, 16 GB RAM, kapasiteli Lenovo dizüstü bilgisayar ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam link attım sizce bu nasıl peki
Sorunu yoksa güzel laptop.Lenovo İdeapad Gaming Ryzen 7 16 gb Ram Gtx 1650 Ti - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 1012648059
AMD Ryzen 7 4000 Serisi işlemci, 16 GB RAM, kapasiteli Lenovo dizüstü bilgisayar ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam link attım sizce bu nasıl peki
Youtube dan videolarına bakarım hocam yani değer miÖzellikleri çok iyi duruyor.
Soğutma performansı güzelse alınabilir.
Param güvende var zaten alıp test edebilirim yani değil mi.Sorunu yoksa güzel laptop.
Youtube dan videolarına bakarım hocam yani değer mi
Param güvende ile bildiğim kadarıyla belli bir süre içinde memnun kalmazsan kolayca iade edebiliyorsun. Tam nasıl olduğunu bilmiyorum ama.Youtube dan videolarına bakarım hocam yani değer mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Param güvende var zaten alıp test edebilirim yani değil mi.
Hemen bakıyorum
3050 yok mu sarı sitede.
Var ama kutu fatura hiçbirşey yok sadece cihaz.Hemen bakıyorum
İnşallah öyledir.Param güvende ile bildiğim kadarıyla belli bir süre içinde memnun kalmazsan kolayca iade edebiliyorsun. Tam nasıl olduğunu bilmiyorum ama.