Enver ömer
80+
- Reaksiyon skoru
- 62
bende amd radeon 8700p var işlemci 40 fps alıyom en düşükteSizce bu fiyat buna çok mu fazla yoksa iyi fiyat mı
Ve valorant falan rahat oynar mıyım
bende amd radeon 8700p var işlemci 40 fps alıyom en düşükteSizce bu fiyat buna çok mu fazla yoksa iyi fiyat mı
Bu ikisinden biri beni rahat ettirir mi yaniBulması zor dediğim de iyi ekran kartı olan laptopları bulması zor. Çoğu kişi ilanına yazmamış grafik chipini, muhtemelen bilmiyorlardır.
R7 m340 ise malesef baya kötü, güncel oyunları oynamayacaksan idare edebilir ama güncel oyunlarda berbat. Videoyu izle istersen low ayarda bile kasıyor oyunlar:
Post automatically merged:
Yalnız 2. el bile 5000 TL'den başlıyor sahibinden ilanlarında. Daha uyguna satan bulunur mu bilmem ama daha düşük bir model kartlı olanı alsa bütçesine uyabilir.
Örnek ilan:
3950 TL olan bir tek bunu bulabildim, menteşe tamir görmüş (tabii satılmamış ise):HP İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da
HP İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Acer İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da
Acer İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Menteşi tameir görmüş laptop acer ise öyle ilan yok diyorGTX 1050 özellikli laptop performansı iyidir. Çok üstün diyemem ama R7 m340'a göre çok çok daha üst seviyedir. Kıyaslanmaz bile.
Yani bir çok oyunu rahatlıkla oynatır. Eğer menteşesi onarılmış olanı almayı düşünecek olursan test etmeden alma, uzaktan alma durumu olursa satıcıyla iletişime geçip GET açtır. GET ile güvenli şekilde alışveriş imkanın var, onay vermezsen para satıcıya aktarılmaz ve belirli bir süre iade şansın olur. O sürede test edebilirsin ürünü.
Evet şu an bana da görünmüyor. Demek ki daha yeni ilandan kalkmış. GTX 1050 olan laptopların çoğu 5000 TL başlayan fiyattan ilandalar yani aşağı yukarı bu parayı gözden çıkarırsan çok temiz oyun performansı alırsın.Menteşi tameir görmüş laptop acer ise öyle ilan yok diyor
Gt940m var onlar daha ucuz sence nasıl ben valorantta 60 fps falan alsam yeterEvet şu an bana da görünmüyor. Demek ki daha yeni ilandan kalkmış. GTX 1050 olan laptopların çoğu 5000 TL başlayan fiyattan ilandalar yani aşağı yukarı bu parayı gözden çıkarırsan çok temiz oyun performansı alırsın.
60 FPS göremezsin sanırım. Bir tane video buldum hatta:Gt940m var onlar daha ucuz sence nasıl ben valorantta 60 fps falan alsam yeter
Yeni konu aç istersen, maksimum çıkabileceğin bütçeyi söylersin. Piyasaya benden daha hakim arkadaşlar daha iyi yardımcı olur.Peki bana min ayarlarda akıcı oynayacığım uygun laptop önerir misin
AlınmazSizce bu fiyat buna çok mu fazla yoksa iyi fiyat mı
Lütfen yorum yaparken sadece ilk mesaja bakmayınız, üzerine çok fazla şey yazıldı. Başka öneriniz varsa onu da yapınız. Alınmaz demek çok basit kaçıyor.Alınmaz
Peki öyle yapayım o zamanYeni konu aç istersen, maksimum çıkabileceğin bütçeyi söylersin. Piyasaya benden daha hakim arkadaşlar daha iyi yardımcı olur.
Ben çok fazla bilmiyorum piyasayı, ancak ekran kartı ve işlemci modeline göre yorum yapabiliyorum. Fiyattan bağımsız olarak.