Neler Yeni

Bu fiyata alınır mı fotosunu koydum

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Bulması zor dediğim de iyi ekran kartı olan laptopları bulması zor. Çoğu kişi ilanına yazmamış grafik chipini, muhtemelen bilmiyorlardır.
R7 m340 ise malesef baya kötü, güncel oyunları oynamayacaksan idare edebilir ama güncel oyunlarda berbat. Videoyu izle istersen low ayarda bile kasıyor oyunlar:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalnız 2. el bile 5000 TL'den başlıyor sahibinden ilanlarında. Daha uyguna satan bulunur mu bilmem ama daha düşük bir model kartlı olanı alsa bütçesine uyabilir.
Örnek ilan:
3950 TL olan bir tek bunu bulabildim, menteşe tamir görmüş (tabii satılmamış ise):
Bu ikisinden biri beni rahat ettirir mi yani
GTX 1050 özellikli laptop performansı iyidir. Çok üstün diyemem ama R7 m340'a göre çok çok daha üst seviyedir. Kıyaslanmaz bile.
Yani bir çok oyunu rahatlıkla oynatır. Eğer menteşesi onarılmış olanı almayı düşünecek olursan test etmeden alma, uzaktan alma durumu olursa satıcıyla iletişime geçip GET açtır. GET ile güvenli şekilde alışveriş imkanın var, onay vermezsen para satıcıya aktarılmaz ve belirli bir süre iade şansın olur. O sürede test edebilirsin ürünü.
Menteşi tameir görmüş laptop acer ise öyle ilan yok diyor

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Menteşi tameir görmüş laptop acer ise öyle ilan yok diyor
Evet şu an bana da görünmüyor. Demek ki daha yeni ilandan kalkmış. GTX 1050 olan laptopların çoğu 5000 TL başlayan fiyattan ilandalar yani aşağı yukarı bu parayı gözden çıkarırsan çok temiz oyun performansı alırsın.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Evet şu an bana da görünmüyor. Demek ki daha yeni ilandan kalkmış. GTX 1050 olan laptopların çoğu 5000 TL başlayan fiyattan ilandalar yani aşağı yukarı bu parayı gözden çıkarırsan çok temiz oyun performansı alırsın.
Gt940m var onlar daha ucuz sence nasıl ben valorantta 60 fps falan alsam yeter

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Peki bana min ayarlarda akıcı oynayacığım uygun laptop önerir misin
Yeni konu aç istersen, maksimum çıkabileceğin bütçeyi söylersin. Piyasaya benden daha hakim arkadaşlar daha iyi yardımcı olur.
Ben çok fazla bilmiyorum piyasayı, ancak ekran kartı ve işlemci modeline göre yorum yapabiliyorum. Fiyattan bağımsız olarak.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Yeni konu aç istersen, maksimum çıkabileceğin bütçeyi söylersin. Piyasaya benden daha hakim arkadaşlar daha iyi yardımcı olur.
Ben çok fazla bilmiyorum piyasayı, ancak ekran kartı ve işlemci modeline göre yorum yapabiliyorum. Fiyattan bağımsız olarak.
Peki öyle yapayım o zaman

Top Bottom