alınmazToplamda 9300 TL yapıyor sizce nasıl Alınır mı?Alıntıyı görüntüle
alınmaz o sistemin fiyatı 6500 7000 civarı stoklar gelirse bence almak cok mantıksız o bütceye 3060 lı sistem toplanırToplamda 9300 TL yapıyor sizce nasıl Alınır mı?Alıntıyı görüntüle
Onu alamadım yetişemedim hem almış olsaydım da monitör alamıyordumAbdullah abinin 9.999tl fiyata çıkardığı sistemi kaçırmasaydınız keşke.
Monitör dahil alınabilir fakat bir tık pahalı.
7700Monitor haric ne kadar?
Toplayın atın ozaman.alınmaz o sistemin fiyatı 6500 7000 civarı stoklar gelirse bence almak cok mantıksız o bütceye 3060 lı sistem toplanır
Pahali ama stoklarin olmadigini dusununce normal gibi.Onu alamadım yetişemedim hem almış olsaydım da monitör alamıyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
7700
stoklar geldiğinde diyorum şuan bir 3030 9 bin tl zaten tamam kardeşim al sistemi 1 ay sonra o sistem 6 bin tl lik olsun sonra pişman ol bizim fikirlerimize pek ihtiyacınız yok gibi duruyor..Onu alamadım yetişemedim hem almış olsaydım da monitör alamıyordum
7700
Toplayın atın ozaman.
Monitör ile birlikte 9300 yapıyor normalde 7800 tl monitörsüzPahali ama stoklarin olmadigini dusununce normal gibi.
Ben fikirlere ihtiyacım olmasaydı burda konustoklar geldiğinde diyorum şuan bir 3030 9 bin TL zaten tamam kardeşim al sistemi 1 ay sonra o sistem 6 bin TL lik olsun sonra pişman ol bizim fikirlerimize pek ihtiyacınız yok gibi duruyor..
Ayrı ayrı topladığında heryere taksit olmasını istemiyorum tek bir yere taksit yapmak istiyorum ve hazır sistem daha mantıklı gibi geliyor şuan içinhazır sistem şart mı
kardeşim sert cevap veriyorsun 'toplayın atın o zaman' diyorsun istersen alabilirsin ama senin yerinde olsam abdullah abinin sistemlerine bakardım veya 1 ay daha bekliyip cok daha güzel bir sistem toplardım senin kararın tabii kiBen fikirlere ihtiyacım olmasaydı burda konu