Neler Yeni

Bu fiyata alınır mı?

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Arda
Bakın attığım sistem gamegaraj da 4060ti 28 bin monitör+4k 32bin +4k ekipman desek mouse klavye 36 bin siz 29 bine 3060ti sistem alıyorsunuz ek olarak 5500 lira işlemciye vereceksiniz 29+5=34

Deirdre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Ferhat Yıldırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve bu işlemcisiz 29 bin?

Hocam normal de gayet iyi sistemler bulunurdu 29 30 bine ddr5 ama şu anda pek bulamıyorum ne kadar ddr5 olsa da 3060ti sisteme monitör dahil 29k vermenizi pek önermem.

https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-7500f-rtx4060-ti/

ASUS TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1ms 165Hz HDMI Display Freesync Full HD IPS LED

Sıvı soğutma marka ekran kartı kulaklık klavye mouse 32 Ram

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Arda
Hocam tamam alın bir şey demiyorum ya sıvı soğutmaya falan giriyorsunuz 3060 ti sisteme 29 bin verin sonra kara kara düşünürsünüz keşke vermeseydim diye. Kafanız da 3060ti sistem var alın hocam

Hocam tamam alın bir şey demiyorum ya sıvı soğutmaya falan giriyorsunuz 3060 ti sisteme 29 bin verin sonra kara kara düşünürsünüz keşke vermeseydim diye. Kafanız da 3060ti sistem var alın hocam
Ben ne desem size kararınızı vazgeçiremem

Marka ekran kartı diyorsunuz INNO kötü bi marka değil neyse

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
ddr5 sistem deyince işlemci de olur dedim de ben yokmuş pahalı oluyor

Deirdre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Ferhat Yıldırım
Hocam ekipman önemli mi sizin için ekipmana mı bakıyorsunuz ekipman sonra da alınır monitör ile kasayı diziyorum size 4060ti ve 7500f gayet iyi bir kombo 3060ti almak saçmalık hocam bir de ikinci el ne kadar kutu faturası olsa da ikinci el ve sizin alacağınızın işlemcisi yok ek olarak işlemci parası da vereceksiniz?
Hocam görüşleriniz tabii ki önemli benim sadece kısıtlı bütçem olduğu için bu kadar alcam gibi max her şey dahil 33 35k bütçem var

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Arda
Hocam tanıdık bide alalı çok olmamış toplasan 2 3 aydır üniversite okuduğu için satmak zorunda kalmış en son 28k ya bırakabilirmiş
hocam verilmez

Allah için pahalı yapmayın ya istediği kadar tanıdık olsun çok fazla almayın

Hocam görüşleriniz tabii ki önemli benim sadece kısıtlı bütçem olduğu için bu kadar alcam gibi max her şey dahil 33 35k bütçem var
35 bin ne güzel hocam işte ben size yapıyorum siz yok mok diyorsunuz alın tekrardan yapayım

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mahir
Hocam tanıdık bide alalı çok olmamış toplasan 2 3 aydır üniversite okuduğu için satmak zorunda kalmış en son 28k ya bırakabilirmiş
En son senin kararın tabi ama ona işlemci parasını da ekleyince 33-34k yapıyor. Onun yerine 20-25k arasına 3080 li bir sistem çekip kalan parayla diğer şeyleri almak daha mantıklı.

Deirdre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Ferhat Yıldırım
hocam verilmez

35 bin ne güzel hocam işte ben size yapıyorum siz yok mok diyorsunuz alın tekrardan yapayım
Belli Bi miktar bende var gerisi borç alıp yavaş yavaş ödeyeceğim kredi kartım yok maalesef

En son senin kararın tabi ama ona işlemci parasını da ekleyince 33-34k yapıyor. Onun yerine 20-25k arasına 3080 li bir sistem çekip kalan parayla diğer şeyleri almak daha mantıklı.
Evet onuda düşündüm fakat forumda almayın dendi gereksiz pahalı olduğu için ve ileride yükseltirsen diye almayın dendi temiz ürün bulunmadığı için

hocam verilmez

Hocam ama komple set olacak şekilde

Yani bide ddr5 ileriki zamanlar ekran kartını yükseltirsem çok işime yarar

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
maksi
hocam belli ki siz almaya niyetlisiniz zaten. parayı kolay kazanıyorsanız alın gitsin. şaka bir yana size neden alınmayacağı tane tane anlatılmış. fikir almak için soruyorsunuz ama gelen yorumlara karşı çıkıyorsunuz. . bu işten biraz anlayan herkes mantıklı değil der. siz inatla karşı çıkıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. neyse, iyi forumlar.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,060
İsim
Mehmet Aslan
Son düzenleme:

Deirdre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Ferhat Yıldırım
kartı satıp güncelleyeceksen olabilir, ekipmanlar temizse tabi
3 4 aylık bilgisayar hocam ileriki zamanlar tabii ki ekran kartını değiştireceğim

hocam belli ki siz almaya niyetlisiniz zaten. parayı kolay kazanıyorsanız alın gitsin. şaka bir yana size neden alınmayacağı tane tane anlatılmış. fikir almak için soruyorsunuz ama gelen yorumlara karşı çıkıyorsunuz. . bu işten biraz anlayan herkes mantıklı değil der. siz inatla karşı çıkıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. neyse, iyi forumlar.
Karşımı çıkıyorum yanılıyorsunuz cevapları iyi okuyun derim

Top Bottom