Sıvı soğutma marka ekran kartı kulaklık klavye mouse 32 Ram![]()
GAMING-4060Ti / AMD Ryzen 5 7500F / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti EVO OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-4060Ti sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
ASUS TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1ms 165Hz HDMI Display Freesync Full HD IPS LED
ASUS TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1ms 165Hz HDMI Display Freesync Full HD IPS LED En uygun fiyatlar ile VG249Q1A Vizyon Bilgisayarwww.vizyonbilgisayar.com
ve bu işlemcisiz 29 bin?
Hocam normal de gayet iyi sistemler bulunurdu 29 30 bine ddr5 ama şu anda pek bulamıyorum ne kadar ddr5 olsa da 3060ti sisteme monitör dahil 29k vermenizi pek önermem.
https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-7500f-rtx4060-ti/
ASUS TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1ms 165Hz HDMI Display Freesync Full HD IPS LED
Hocam tamam alın bir şey demiyorum ya sıvı soğutmaya falan giriyorsunuz 3060 ti sisteme 29 bin verin sonra kara kara düşünürsünüz keşke vermeseydim diye. Kafanız da 3060ti sistem var alın hocamSıvı soğutma marka ekran kartı kulaklık klavye mouse 32 Ram
Ben ne desem size kararınızı vazgeçirememHocam tamam alın bir şey demiyorum ya sıvı soğutmaya falan giriyorsunuz 3060 ti sisteme 29 bin verin sonra kara kara düşünürsünüz keşke vermeseydim diye. Kafanız da 3060ti sistem var alın hocam
Marka ekran kartı diyorsunuz INNO kötü bi marka değil neyseSıvı soğutma marka ekran kartı kulaklık klavye mouse 32 Ram
Hocam görüşleriniz tabii ki önemli benim sadece kısıtlı bütçem olduğu için bu kadar alcam gibi max her şey dahil 33 35k bütçem varHocam ekipman önemli mi sizin için ekipmana mı bakıyorsunuz ekipman sonra da alınır monitör ile kasayı diziyorum size 4060ti ve 7500f gayet iyi bir kombo 3060ti almak saçmalık hocam bir de ikinci el ne kadar kutu faturası olsa da ikinci el ve sizin alacağınızın işlemcisi yok ek olarak işlemci parası da vereceksiniz?
hocam verilmezHocam tanıdık bide alalı çok olmamış toplasan 2 3 aydır üniversite okuduğu için satmak zorunda kalmış en son 28k ya bırakabilirmiş
35 bin ne güzel hocam işte ben size yapıyorum siz yok mok diyorsunuz alın tekrardan yapayımHocam görüşleriniz tabii ki önemli benim sadece kısıtlı bütçem olduğu için bu kadar alcam gibi max her şey dahil 33 35k bütçem var
En son senin kararın tabi ama ona işlemci parasını da ekleyince 33-34k yapıyor. Onun yerine 20-25k arasına 3080 li bir sistem çekip kalan parayla diğer şeyleri almak daha mantıklı.Hocam tanıdık bide alalı çok olmamış toplasan 2 3 aydır üniversite okuduğu için satmak zorunda kalmış en son 28k ya bırakabilirmiş
Belli Bi miktar bende var gerisi borç alıp yavaş yavaş ödeyeceğim kredi kartım yok maalesefhocam verilmez
Allah için pahalı yapmayın ya istediği kadar tanıdık olsun çok fazla almayın
35 bin ne güzel hocam işte ben size yapıyorum siz yok mok diyorsunuz alın tekrardan yapayım
Evet onuda düşündüm fakat forumda almayın dendi gereksiz pahalı olduğu için ve ileride yükseltirsen diye almayın dendi temiz ürün bulunmadığı içinEn son senin kararın tabi ama ona işlemci parasını da ekleyince 33-34k yapıyor. Onun yerine 20-25k arasına 3080 li bir sistem çekip kalan parayla diğer şeyleri almak daha mantıklı.
Hocam ama komple set olacak şekildehocam verilmez
Allah için pahalı yapmayın ya istediği kadar tanıdık olsun çok fazla almayın
35 bin ne güzel hocam işte ben size yapıyorum siz yok mok diyorsunuz alın tekrardan yapayım
Yani bide ddr5 ileriki zamanlar ekran kartını yükseltirsem çok işime yararEn son senin kararın tabi ama ona işlemci parasını da ekleyince 33-34k yapıyor. Onun yerine 20-25k arasına 3080 li bir sistem çekip kalan parayla diğer şeyleri almak daha mantıklı.
*Düzeltme: İşlemci yokmuş alınmaz.
3 4 aylık bilgisayar hocam ileriki zamanlar tabii ki ekran kartını değiştireceğimkartı satıp güncelleyeceksen olabilir, ekipmanlar temizse tabi
Karşımı çıkıyorum yanılıyorsunuz cevapları iyi okuyun derimhocam belli ki siz almaya niyetlisiniz zaten. parayı kolay kazanıyorsanız alın gitsin. şaka bir yana size neden alınmayacağı tane tane anlatılmış. fikir almak için soruyorsunuz ama gelen yorumlara karşı çıkıyorsunuz. . bu işten biraz anlayan herkes mantıklı değil der. siz inatla karşı çıkıyorsunuz gerçekten anlamıyorum. neyse, iyi forumlar.