Öneri Bu fiyata bu kalite fazla Gamenote Fuxi-H3 kulaklık

Reaksiyon skoru
4
Ucuz kablosuz 7.1 kulaklık arayışında olanlar 2 senedir kullandığım bir kulaklık önericem size fiyatı aldığımdan daha ucuz şu an ve değeri bilinmiyor aktif olarak fps oyunları oynuyorum sesde kasıyorum hani performansı fiyatına göre çok iyi şarzı çok uzun gidiyor mikrofonu tak çıkar ve ortalama ses kalitesi veriyor video falan çekmiyorsanız gayet yeterli onu geçtim lan kafam o kadar rahatki kulaklık fena hafif o kadar alıştımki internet kafeye gidiyorum arada arkadaşlarla ordaki kulaklıklar çok ağır geliyor baya övdüm farkındayım ama yaklaşık 2 senedir kullanan biri olarak söylüyorum bu kulaklıktan razıyım
bu konuyu açmamı sağlayan bardağı taşıran özelliğide şuydu baya terliyen biri olduğumdan pedler baya kokuyordu son zamanlarda.
Çıkarmaya çalıştım adamlar rahat yıkanıp rahat takılması için kauçuk kenarlar yapmış acayip rahat yıkadım tertemizde oldu hani yenisini alalım diye köpeklikte yapmamışlar uğraşmayacaklar içinde kendi sitelerinde 140 TL'ye satıyorlar şu anda yedek olarak alabilirsiniz alıcaksanız kulaklığı.

hiç kimse bana bu kulaklığı övemez seninle ciddi tartışmalar içine girmek zorunda kalırız

Çoğu kulaklık için eqolayzer ayarı yapmak gerekebilir, ucuz olan modeller için kesin gerekir. Bu yüzden ses kalitesi sevilmiyor. Düzelir, çok iyi olmaz. Çok video paylaşıldı bunun hakkında.

bende yaklaşık 2 senedir kullanıyorum yaşadığım sorunları yazayım hemen.

1) Dongle ı çok hızlı bozuluyor ( 2 kere gönderdim teknik servise yapıp geri yolladılar 1 hafta sonra gene aynı sorun)
2) şu an bile kulaklık kulağımda (kabloyla bağlı) ve dışarıya çok fazla ses veriyor.
3) Kablosuz bağlantı sürekli kopuyor. Oyun oynarken ses birden gidiyor ve 1 2 saniye sonra tekrardan geliyor.
4) kulağa tam oturmuyor arka tarafında boşluk kalıyor ( tek ben değil çoğu kullanıcı bu durumdan şikayetçi)
5) sesler bazen çok cızırtılı iğrenç bir hal alıyor.

yani kısaca; BU KULAKLIĞI ALMAYIN ALDIRMAYIN. HİÇ BİRİ SADECE BENİM YAŞADIĞIM SORUNLAR DEĞİL. KULLANICI ŞİKAYETLERİ BU YÖNDE VE HEPSİNE SONUNA KADAR HAK VERİYORUM.

bende yaklaşık 2 senedir kullanıyorum yaşadığım sorunları yazayım hemen.

1) Dongle ı çok hızlı bozuluyor ( 2 kere gönderdim teknik servise yapıp geri yolladılar 1 hafta sonra gene aynı sorun)
2) şu an bile kulaklık kulağımda (kabloyla bağlı) ve dışarıya çok fazla ses veriyor.
3) Kablosuz bağlantı sürekli kopuyor. Oyun oynarken ses birden gidiyor ve 1 2 saniye sonra tekrardan geliyor.
4) kulağa tam oturmuyor arka tarafında boşluk kalıyor ( tek ben değil çoğu kullanıcı bu durumdan şikayetçi)
5) sesler bazen çok cızırtılı iğrenç bir hal alıyor.

yani kısaca; BU KULAKLIĞI ALMAYIN ALDIRMAYIN. HİÇ BİRİ SADECE BENİM YAŞADIĞIM SORUNLAR DEĞİL. KULLANICI ŞİKAYETLERİ BU YÖNDE VE HEPSİNE SONUNA KADAR HAK VERİYORUM.
Hocam o senin yaşadığın bir sorun demekki benim kulaklık gayet sağlam bağlantı kopmuyor ama dışarı ses verme konusunda haklısın ben odada tek olduğum için sorun çıkarmıyor bana ses kaliteside gayet iyi senin yaşadığın sorun bağlantıdan ötürü hatalı ürün kullanmıssın büyük ihtimal ben çok memnunum arkadaşımda 1 senedir kullanıyor oda çok memnun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,246
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri