Lord jaxis
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Ucuz kablosuz 7.1 kulaklık arayışında olanlar 2 senedir kullandığım bir kulaklık önericem size fiyatı aldığımdan daha ucuz şu an ve değeri bilinmiyor aktif olarak fps oyunları oynuyorum sesde kasıyorum hani performansı fiyatına göre çok iyi şarzı çok uzun gidiyor mikrofonu tak çıkar ve ortalama ses kalitesi veriyor video falan çekmiyorsanız gayet yeterli onu geçtim lan kafam o kadar rahatki kulaklık fena hafif o kadar alıştımki internet kafeye gidiyorum arada arkadaşlarla ordaki kulaklıklar çok ağır geliyor baya övdüm farkındayım ama yaklaşık 2 senedir kullanan biri olarak söylüyorum bu kulaklıktan razıyım
bu konuyu açmamı sağlayan bardağı taşıran özelliğide şuydu baya terliyen biri olduğumdan pedler baya kokuyordu son zamanlarda.
Çıkarmaya çalıştım adamlar rahat yıkanıp rahat takılması için kauçuk kenarlar yapmış acayip rahat yıkadım tertemizde oldu hani yenisini alalım diye köpeklikte yapmamışlar uğraşmayacaklar içinde kendi sitelerinde 140 TL'ye satıyorlar şu anda yedek olarak alabilirsiniz alıcaksanız kulaklığı.
bu konuyu açmamı sağlayan bardağı taşıran özelliğide şuydu baya terliyen biri olduğumdan pedler baya kokuyordu son zamanlarda.
Çıkarmaya çalıştım adamlar rahat yıkanıp rahat takılması için kauçuk kenarlar yapmış acayip rahat yıkadım tertemizde oldu hani yenisini alalım diye köpeklikte yapmamışlar uğraşmayacaklar içinde kendi sitelerinde 140 TL'ye satıyorlar şu anda yedek olarak alabilirsiniz alıcaksanız kulaklığı.