Bilmiyorum fakat iade edeceğinizi düşünmüyorum bu fiyata en iyi cihaz buSağolun hocam ama 4060lı bir laptop bakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
İtopyada işletim sistemi yükleyinxe iade almıyor falan diyorlardı doğrumu acaba
Bilmiyorum fakat iade edeceğinizi düşünmüyorum bu fiyata en iyi cihaz buSağolun hocam ama 4060lı bir laptop bakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
İtopyada işletim sistemi yükleyinxe iade almıyor falan diyorlardı doğrumu acaba
bu fiyata daha iyilerini alabileceğimi ben de biliyordum, ekran kartıyla pek bir işim yok. ayrıca enayi falan da ayıp oluyor haberiniz olsunBilmiyorum fakat iade edeceğinizi düşünmüyorum bu fiyata en iyi cihaz bu
Ekran kartıyla işiniz yoksa oyun oynamıyorsanız güzel olmuş kusuruma bakmayın.bu fiyata daha iyilerini alabileceğimi ben de biliyordum, ekran kartıyla pek bir işim yok. ayrıca enayi falan da ayıp oluyor haberiniz olsun
Olağanüstü bir sıcaklık veya çok ölü piksel olursa falan diye dedim hocamBilmiyorum fakat iade edeceğinizi düşünmüyorum bu fiyata en iyi cihaz bu
ölü pixel çıkarsa hb harici malın arkasında pek durmazlar hocam thh ye işiniz düşerOlağanüstü bir sıcaklık veya çok ölü piksel olursa falan diye dedim hocam
Lenovo asus rog serisinden sonra en serin çalışan cihaz merak etmeyin bendeki 75 derecenin üstüne hiçbir oyunda çıkmıyor hemde hiçbir oyunda. Ölü pikselde bu cihazlarda pek olmaz ölü piksel genelde acerde oluyor.Olağanüstü bir sıcaklık veya çok ölü piksel olursa falan diye dedim hocam