Fırsat: Crucial P2 500GB SSD m.2 NVMe PCIe CT500P2SSD8 https://amzn.eu/d/3uXsrK1 Bu fiyata alınır mı arkadaşlar anakartıma 2.ssd olarak takmayı düşünüyorum
Teşekkür ederim1TB olan modelini almak daha mantıklı. İlla 500GB olacak ise P3 modelini önerebilirim.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.garajonline.com.tr
Hocam size bir şey daha sorabilir miyim şuan kullandığım ssdyi 2.ssd yuvasına taksam yeni alacağımı eskisinin yerine taksam herhangi bir sorun olur mu1TB olan modelini almak daha mantıklı. İlla 500GB olacak ise P3 modelini önerebilirim.
Olmaz diye düşünüyorum en fazla biostan seçmeniz gerekir o kadar. Ama windowsu tanıyacağı için problem olmaz.Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam size bir şey daha sorabilir miyim şuan kullandığım ssdyi 2.ssd yuvasına taksam yeni alacağımı eskisinin yerine taksam herhangi bir sorun olur mu
Teşekkür ederimOlmaz diye düşünüyorum en fazla biostan seçmeniz gerekir o kadar. Ama windowsu tanıyacağı için problem olmaz.
Kanka bu 2 ssdde dram yok diye biliyorum dramli bi SSD tercih etmeni öneririmTeşekkür ederim
Firecuda diye bir ssd kullanıyorum aslında hani iyi fiyatlı bir şey yakalarsam bir tane daha takmak istiyorum ondan dedim teşekkür ederimKanka bu 2 ssdde dram yok diye biliyorum dramli bi SSD tercih etmeni öneririm
almışken dramli al ömrü ve performansı daha uzun olsunFirecuda diye bir ssd kullanıyorum aslında hani iyi fiyatlı bir şey yakalarsam bir tane daha takmak istiyorum ondan dedim teşekkür ederim
fiyatına göre baya baya iyimişgeçen 1050tl ye düşmüştü,takipte kal. attığın p2 yi alma. 1tb daha ucuza geliyorken 500gb lara bakma.
ek olarak sipariş almanyadan geliyor max 10 gün içinde gelir tam bilmiyorum. 10 günü geçmez ama.. ek olarak prime olursan kargo çıkmayabilir.fiyatına göre baya baya iyimiş
sipraişi onaylama kısmına gelince 70tl ekliyor alacakların haberi olsun