Buraks
80+ Silver
Dahası
sadece oyun mu oynayacaksınız render mac gibi şeyler mi kullanacaksınızsistem öneriniz var mı?
sadece oyun mu oynayacaksınız render mac gibi şeyler mi kullanacaksınızsistem öneriniz var mı?
İ5 10600k yerine i7 10700f yap öyle alınabilir hem 8 çekirdekli hem tdp'si 65wpek zannetmiyorum değişiklik yapacağımı
11 k bütçe diyorTulpar T7 V20.3 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
3060lı Laptop alınıyor o fiyata
(Soğutması vs iyi)
13 bin tl monster notebooka verilmez malzeme kalitesi sizi üzer ve ısınma problemi maalesef ki monsterde kullanılan ısı boruları ve fanları A kalite de değil ve bu boruların sayısı yetersiz. Yani bu yüzden kolay kolay yüksek ısıları görebilirsiniz, ısınma sorunu abra modellerde daha fazla.Tulpar T7 V20.3 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
(Soğutması vs iyi)
Monitör de alacağım diyor biliyorsun ki monitör dahil laptopda11 k bütçe diyor
laptop almayı düşünmüyorumTulpar T7 V20.3 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
(Soğutması vs iyi)
MODELİ İNCELEMEDİN KONUŞMAYI BIRAKIN YETER13 bin TL monster notebooka verilmez malzeme kalitesi sizi üzer ve ısınma problemi maalesef ki monsterde kullanılan ısı boruları ve fanları A kalite de değil ve bu boruların sayısı yetersiz. Yani bu yüzden kolay kolay yüksek ısıları görebilirsiniz, ısınma sorunu abra modellerde daha fazla.
laptopda max-p ekran kartı var normal 3060 dan daha iyi yani rtx 2060 dan çok daha iyi bide 144hz ekran kasa falan da almana gerek yok bu dönemde laptop alınır ancaTulpar T7 V20.3 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
(Soğutması vs iyi)
Masaüstünün tadı başka tabilaptop almayı düşünmüyorum![]()
Laptop istemiyormuşlaptopda max-p ekran kartı var normal 3060 dan daha iyi yani rtx 2060 dan çok daha iyi bide 144hz ekran kasa falan da almana gerek yok bu dönemde laptop alınır anca
acaba h410 u satıp b460 alsa biraz ekleyipMerhabalar,dün açtığım konuda bahsettiğim sistemlerin stokları bittiği için başka sistem arayışına geçtim ve şöyle bir sistem buldum ;
SİSTEM
İşlemciyi i5 10600K Yaptım ve tutar 10.300 TL Civarı Oldu , Kalan bütçem ile de monitör vs almayı düşünüyorum.
Sizce Nasıl sistem,fiyat alınır mı veya sizin önerileriniz var mı?