Neler Yeni

4070ti super bu sistem bu fiyata alınır mı?

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Görkem
Bu sistem ile kıyaslayınca, baktığım sistemin fiyatı daha mantıklı gibi geliyor. 32 ram de olması ekstra bir artı. İşlemciyi 7500f yaparsam da 52000₺ yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aslında taksit vs yapmama gerek yok nakitte alabilirim fakat 6 taksit peşin fiyatına olursa avantaj tabii ama çok da sorun değil. Ne dersiniz bu durumda? Almalı mıyım sizce? Daha fazla zam gelmesinden de korkmuyor değilim ama fp sistem çıkarsa da diye düşünüyorum. Bayağı bir muallaktayım yani
bakın 3 gün sonra zam gelecek diye bu gün sistem alırsınız 1 gün sonra bir kampanya olur aldığınız fiyattan çok daha iyi fiyata ürün çıkar

BÖYLE BİR İHTİMAL VAR

yılbaşına kadar bir kampanya olur dersiniz bekleyeyim dersiniz
4060 lılarda kampanya yapılır 7700xt 7800 xt lerde kampanya yapılır giderler 4080 li canavar sistemlerde kampanya yapılır
sizin alacağınız 4070 super 4070 ti super serisinde bir kampanya olmaz (o kadar indirimli kampanya çıkarıp bu grupta olmaması düşük ihtimal ama yine de bir ihtimal) bir de yılbaşından sonra zam gelir iyice yükselir fiyatlar

BÖYLE BİR İHTİMAL DE VAR

Bu sebeple kimse size kesin bir tenkinde bulunamaz
ama sadece bilgisayar değil genel bir özetleme geçersek
ülkemiz şartlarında ne zaman alma imkanın varsa aldın çoğunlukla kazançlı çıkıyorsun

Zyprox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak Babanoğlu
bakın 3 gün sonra zam gelecek diye bu gün sistem alırsınız 1 gün sonra bir kampanya olur aldığınız fiyattan çok daha iyi fiyata ürün çıkar

BÖYLE BİR İHTİMAL VAR

yılbaşına kadar bir kampanya olur dersiniz bekleyeyim dersiniz
4060 lılarda kampanya yapılır 7700xt 7800 xt lerde kampanya yapılır giderler 4080 li canavar sistemlerde kampanya yapılır
sizin alacağınız 4070 super 4070 ti super serisinde bir kampanya olmaz (o kadar indirimli kampanya çıkarıp bu grupta olmaması düşük ihtimal ama yine de bir ihtimal) bir de yılbaşından sonra zam gelir iyice yükselir fiyatlar

BÖYLE BİR İHTİMAL DE VAR

Bu sebeple kimse size kesin bir tenkinde bulunamaz
ama sadece bilgisayar değil genel bir özetleme geçersek
ülkemiz şartlarında ne zaman alma imkanın varsa aldın çoğunlukla kazançlı çıkıyorsun
Doğru söylüyorsunuz. Ülkenin şartları malum… peki bu hazır sistemlerde, kullanım olmadığı sürece iade şansımız var mı?

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Görkem
Doğru söylüyorsunuz. Ülkenin şartları malum… peki bu hazır sistemlerde, kullanım olmadığı sürece iade şansımız var mı?
internetten satılan ürünlerde 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkınız var
kullanılmışta bile
ama kullanılmışta sıkıntı çıkaran olabiliyor
Kutusu açılmamış zarar görmemiş her ürünü 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz (online alışveriş)

Zyprox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak Babanoğlu
internetten satılan ürünlerde 14 gün koşulsuz şartsız iade hakkınız var
kullanılmışta bile
ama kullanılmışta sıkıntı çıkaran olabiliyor
Kutusu açılmamış zarar görmemiş her ürünü 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz (online alışveriş)
O halde özelleştirdiğimiz bu sistemi alıp kutusunu açmasam (gerçi tam bir ambalaj olmaz sanıyorum toplama olacağı için) yasal süre içinde iade edebilirim. En azından kendimi garantiye alayım diye düşünüyorum olası bir kampanyaya karşı. Gamegarajın iade prosedürleri ile ilgili bir bilginiz veya tecrübeniz var mı?

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Görkem
O halde özelleştirdiğimiz bu sistemi alıp kutusunu açmasam (gerçi tam bir ambalaj olmaz sanıyorum toplama olacağı için) yasal süre içinde iade edebilirim. En azından kendimi garantiye alayım diye düşünüyorum olası bir kampanyaya karşı. Gamegarajın iade prosedürleri ile ilgili bir bilginiz veya tecrübeniz var mı?
internetten alışverişte firmadan firmaya prosedür olmaz
kutusu açılmamış her ürün bütün firmalarda iade alınır
aslında kullanılan da alınabiliyor da orası firmadan firmaya değişiyor uğraşma meselesi biraz

Zyprox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak Babanoğlu
internetten alışverişte firmadan firmaya prosedür olmaz
kutusu açılmamış her ürün bütün firmalarda iade alınır
aslında kullanılan da alınabiliyor da orası firmadan firmaya değişiyor uğraşma meselesi biraz
Doğru. Yanlış telafuz ettim. Prosedürden kastım, hazır sistem iadelerinde, müşteriyi uğraştırıyorlar mı acaba? Böylesi daha doğru oldu.

Top Bottom