JANEH
80+ Bronze
Ben de hangi kulaklıkmış bu diye girdim cloud 2 çıktıCloud 2 desen yeterdi. Yeni bişey zannettim. Güzel kulaklık. Kullandığım ve tavsiye ettiğim ama fiyatını fazla bulduğum cloud 2. Şuan piyasadan haberim yok fiyat konusunda.
Yanlış bilgilendirme insanları.Sennheiser GSP300 alır 200 liraya da ses kartı takarım bunun 5 katı daha iyi ses kasarım.
Yanlışlık yok dostum, Cloud 2 için dip ses sorunları olduğunu söyleyen binler bulabilir, hiç çevre sesi duyamıyorum kötü diyenlerle karşılaşabilirsin. Cloud 2 de kullandım, şu an bir bilgisayarımda CoolerMaster MH752 diğer bilgisayarımda Sennheiser GSP350 var yani 300 modelinin ses kartlısı sadece. MH752 Cloud 2'nin değil Cloud Alpha S'in rakibi. Sennheiser GSP350 ile CM752'den daha iyi ses kasılıyor. Bir yanlışlık yok yani dostum merak etme, sadece GSP300'ü besleyecek kadar iyi ses kartlı anakartlar pahalı olacağından ses kartı ile usb şeklinde bağlamak iyi olacaktır.Yanlış bilgilendirme insanları.
gsp 500 kullanmış birisiyim cloud 2 kullanıyorum ve sana diyeceğim tek şey al kanka al gsp 300 al sen bak rahatına sonra cloud 2 dene sonrada bak vallahi gelip özür diliyeceksinYanlışlık yok dostum, Cloud 2 için dip ses sorunları olduğunu söyleyen binler bulabilir, hiç çevre sesi duyamıyorum kötü diyenlerle karşılaşabilirsin. Cloud 2 de kullandım, şu an bir bilgisayarımda CoolerMaster MH752 diğer bilgisayarımda Sennheiser GSP350 var yani 300 modelinin ses kartlısı sadece. MH752 Cloud 2'nin değil Cloud Alpha S'in rakibi. Sennheiser GSP350 ile CM752'den daha iyi ses kasılıyor. Bir yanlışlık yok yani dostum merak etme, sadece GSP300'ü besleyecek kadar iyi ses kartlı anakartlar pahalı olacağından ses kartı ile usb şeklinde bağlamak iyi olacaktır.
Kanka ben Cloud 2 denedim de sen gsp500'ü ses kartıyla kullanmamış olabilir misin?gsp 500 kullanmış birisiyim cloud 2 kullanıyorum ve sana diyeceğim tek şey al kanka al gsp 300 al sen bak rahatına sonra cloud 2 dene sonrada bak vallahi gelip özür diliyeceksin
Bir rivayete göre bu arkadaş dünya üzerindeki tüm kulaklıkarı kullanmış ama en iyisi Cloud 2 miş. Neyle karşılaştırsak kullandım diyor, o yüzden boşver.Kanka ben Cloud 2 denedim de sen gsp500'ü ses kartıyla kullanmamış olabilir misin?