Bu fiyatlar nereye kadar gitcek?

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
624
Kaafayı yedim saatin 2 buçuğunda PSu dan çıkan sesten bi başladım kendi kendime hayali sistem topladım. Ramide 2. el aldım. yine de 40k oldu. 2-3 e bulunan sıvı soğutma 5 e koşturuyor. Anakart bakıyoz 10k rame söz yok, kasa 5k kardeşim ucuz mal kullan diceksiniz, ses yapcak, bileşenler senkronize olmayacak kafayı yicem. Şu anki kasamda öyle, Allaha emanet. PC ile oyun da oynsmıyorum ama toplamak huzur veriyor. Yapsam en kralını yaparuımda bu fiyatları gördükçe hem yapasım kaçıyo hem yapmak istesenmde yapamoyorum. 1 gtü bkl araba için 2 yıl yememeniz ve biriktirmeniz gerekiyor. O da masraf açıyor, vergisi bakımı ömür çürütüyor. Şikayet etmedim bu yaşıma kadar hep es verdim çalıştım ama olmuyor, ne yapcaz? Çıkar yol nedir? Siz kendinizi nası paklıyosunuz?

+++ ekran kartıyla m2 katmadım o40 k topladıgım sısteme parcalar böyle

ramde patriot sıvı sotgutmada msı 360mm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

22 bin tl içinde 1200 saatimi heba ediyorum bazen topuklarım motorlu testereyle kesilmiş gibi ağrıyor. Ailem de memnun değil. Annem oku diyor hep babamın dünya umrunda değil arkadaşlarımla da buluşamıyorum. Çalışsamda paraanın yüzünü gördiğümüz yok. Beğendiğimiz ayakkabı 6k 2 haftalık paramız gidiyo almak için

Bunun birinci sebebi hükümet ve yaptığı ekonomik buhran, ikici sebebi Türkiye'de bir ürünün tavsiye edilen / resmi satış fiyatına kimsenin uymaması. Gerçi var mı böyle bir fiyat onu da bilmiyoruz! Bunun adına serbest piyasa demişler. Serbest piyasa böyle bir şey değil.

Bunun birinci sebebi hükümet ve yaptığı ekonomik buhran, ikici sebebi Türkiye'de bir ürünün tavsiye edilen / resmi satış fiyatına kimsenin uymaması. Gerçi var mı böyle bir fiyat onu da bilmiyoruz! Bunun adına serbest piyasa demişler. Serbest piyasa böyle bir şey değil.
Maalesef.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,705
Üyeler
187,085
Son üye
winchester1
Geri