Neler Yeni

Bu Fiyatlar Şaka mı ?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostlar Kasımın 1 inde aldığım m2 ssd şuan 4200₺ nasıl olabilir. Tamam dolar çok arttı ama 4 Katta artmadı yahu
IMG_20211220_201507.jpg

Bu sadece bir örnek , Aralık 1 de 1970₺ ye aldığım ve sizin çok pahalı dediğiniz. PSU'nun fiyatı
IMG_20211220_202551.jpg

Ocak 1 de de Monitör alacaktım ve fiyatı 5.6K idi dün. Şuanda 9K olmuş bu ne böyle ???
Tamam dolar arttı da fiyatlar bu oranda artmıyor ki. Abdullah Abi Laptop videosunda da değinmişti buna. Şuan oturdum karar kara ben şimdi nasıl monitör alacağım diye düşünüyorum.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostlar Kasımın 1 inde aldığım m2 ssd şuan 4200₺ nasıl olabilir. Tamam dolar çok arttı ama 4 Katta artmadı yahu
Alıntıyı görüntüle
Bu sadece bir örnek , Aralık 1 de 1970₺ ye aldığım ve sizin çok pahalı dediğiniz. PSU'nun fiyatı
Alıntıyı görüntüle
Ocak 1 de de Monitör alacaktım ve fiyatı 5.6K idi dün. Şuanda 9K olmuş bu ne böyle ???
Tamam dolar arttı da fiyatlar bu oranda artmıyor ki. Abdullah Abi Laptop videosunda da değinmişti buna. Şuan oturdum karar kara ben şimdi nasıl monitör alacağım diye düşünüyorum.
Sürekli Zam Yapmaktansa Tek Seferde Fiyatı Yüksek Dolar Kurundan Hesaplayıp Yazıyorlar.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,049
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Tc simülasyon çok yordu ya. Kurtulamıyoruz da 😒

hocam similasyon yordu ben başka servere geçmek istiyorum artık

Neyse ki alternatifler var, yoksa yeminle ülkece kafayı yerdik.

Kendinize gelin. Halk aklını başına toplasa her şey geçecek.
Zamanında bu vatanı kazandırmak için kendini bir eşya gibi kullanıp şehit olan askerlerimizi unuttunuz mu?
Bu kadar kolay mıydı vazgeçmek?
Onca emek bugünler için miydi?
Bize bu ülkeyi mahvetmemiz için mi bıraktılar?
SARIKAMIŞ'TA ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZİN VİDEOSUNU İZLEYİN DAHA SONRA KARAR VERİN.
Allah aşkına toparlanın.
Yapılması gereken sadece birkaç şey var.
Onlar da istenirse bir haftada bile halledilir.
Bu ülkenin toparlanması uzun zaman alacak ama TOPARLANACAK.
Dış devletlere gidip ne yapacaksınız? Sizi bir HAYVAN gibi horlayacaklar. Bu vatandan başka bir yerde rahat edemeyeceksiniz. Evet paranız olacak ancak hiç mutluluğunuz, huzurunuz olmaycak. DIŞARI ÇIKMAK İSTEMEYECEKSİNİZ. YERLİ HALKIN BAKIŞLARI TARAFINDAN EZİLECEKSİNİZ.
Elinizdekini değerlendirmesini öğrenin. Çevrenize neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlatın. Gerekirse defalarca tekrar edin. Bazıları burnunun dikine giden cahillerden ibaret.

UNUTMAYIN Kİ BİZLER DE BOŞVERİRSEK TC DİYE BİR ŞEY KALMAYABİLİR.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@MrBeast hayırdır? Niye güldün?

Son düzenleme:

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kendinize gelin. TC simulasyonu diye bir şey yok. Halk aklını başına toplasa her şey geçecek.
Zamanında bu vatanı kazandırmak için kendini bir eşya gibi kullanıp şehit olan askerlerimizi unuttunuz mu?
SARIKAMIŞ'TA ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZ VİDEOSUNU İZLEYİN DAHA SONRA KARAR VERİN.
Allah aşkına toparlanın.
Bu ülkenin toparlanması uzun zaman alacak, tabi aklı başında birisi tarafından rota çizilirse.
Dış devletlere gidip ne yapacaksınız? Sizi bir HAYVAN gibi horlayacaklar. Bu vatandan başka bir yerde rahat edemeyeceksiniz. Evet paranız olacak ancak hiç mutluluğunuz, huzurunuz olmaycak. DIŞARI ÇIKMAK İSTEMEYECEKSİNİZ. YERLİ HALKIN BAKIŞLARI TARAFINDAN EZİLECEKSİNİZ.
Elinizdekini değerlendirmesini öğrenin. Çevrenize neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlatın. Gerekirse defalarca tekrar edin. Bazıları burnunun dikine giden cahillerden ibaret.

Hocam oy vermemekten başka bir şey yapamıyoruz maalesef. Kaldı ki 2023 de Kim kazanırsa kazansın ülke kolay kolay eski haline gelemeyecek. Rezil ettiler ekonomiyi

Canını seven kaçıp kurtulamaya çalışır oldu. Yoksa neden farklı ülkeye gitmek istesin bu gençler. Adam hâlâ çıkmış ülkemizin ekonomisi büyüdü diyor

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kendinize gelin. TC simulasyonu diye bir şey yok. Halk aklını başına toplasa her şey geçecek.
SARIKAMIŞ'TA ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZ VİDEOSUNU İZLEYİN DAHA SONRA KARAR VERİN.
Allah aşkına toparlanın.
Bu ülkenin toparlanması uzun zaman alacak ama TOPARLANACAK. (Tabi aklı başında birisi tarafından rota çizilirse.)

Ben ürün alternatifi olarak söylemiştim işin garip tarafı :D

İroniydi değil mi bu? Anlamlı ama şu anda boş bana göre bu yazı.

Tre-x

80+ Silver
rog strix diye daha fazla fiyat koyuyorlar

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar