Neler Yeni

Bu Fiyatlar Şaka mı ?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hocam oy vermemekten başka bir şey yapamıyoruz maalesef. Kaldı ki 2023 de Kim kazanırsa kazansın ülke kolay kolay eski haline gelemeyecek. Rezil ettiler ekonomiyi

Canını seven kaçıp kurtulamaya çalışır oldu. Yoksa neden farklı ülkeye gitmek istesin bu gençler. Adam hâlâ çıkmış ülkemizin ekonomisi büyüdü diyor

Ben ürün alternatifi olarak söylemiştim işin garip tarafı :D

İroniydi değil mi bu? Anlamlı ama şu anda boş bana göre bu yazı.
Şu durumda benim yazdıklarım gerçekten saçma ve boş. Ama sadece ŞU DURUMDA saçma olması ümidiyle yazıyorum. Gittikçe yok oluyoruz. Genç kesimin umrunda değil, yaşlı kesimin de kendilerine hayrı yok ancak cahil cahil konuşmaya gelince dil pabuç gibi. Ülkenin durumunun çok iyi olduğunu savunup duruyorlar.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kendinize gelin. TC simulasyonu diye bir şey yok. Halk aklını başına toplasa her şey geçecek.
Zamanında bu vatanı kazandırmak için kendini bir eşya gibi kullanıp şehit olan askerlerimizi unuttunuz mu?
Bu kadar kolay mıydı vazgeçmek?
Onca emek bugünler için miydi?
Bize bu ülkeyi mahvetmemiz için mi bıraktılar?
SARIKAMIŞ'TA ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZ VİDEOSUNU İZLEYİN DAHA SONRA KARAR VERİN.
Allah aşkına toparlanın.
Yapılması gereken sadece birkaç şey var.
Onlar da istenirse bir haftada bile halledilir.
Bu ülkenin toparlanması uzun zaman alacak ama TOPARLANACAK.
Dış devletlere gidip ne yapacaksınız? Sizi bir HAYVAN gibi horlayacaklar. Bu vatandan başka bir yerde rahat edemeyeceksiniz. Evet paranız olacak ancak hiç mutluluğunuz, huzurunuz olmaycak. DIŞARI ÇIKMAK İSTEMEYECEKSİNİZ. YERLİ HALKIN BAKIŞLARI TARAFINDAN EZİLECEKSİNİZ.
Elinizdekini değerlendirmesini öğrenin. Çevrenize neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlatın. Gerekirse defalarca tekrar edin. Bazıları burnunun dikine giden cahillerden ibaret.

UNUTMAYIN Kİ BİZLER DE BOŞVERİRSEK TC DİYE BİR ŞEY KALMAYABİLİR.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@MrBeast hayırdır? Niye güldün?
La imzana yazdığın şeye bi bak bu hayatı izlemeye gelmişiz yazmışsın şimdi orda olunca çok mutlu olmazdık , rahat edemezdik diyorsun. Rambo alamancı aşırı bi özelliği olduğunu da düşünmüyorum beyin göçü yapmamış sonuçta. Adam mutlu muhtemelen çünkü senin kalp attığın i9 , 3090 ı falan ilk çıktığı dk da alıyor :D Zaten halk cesaretli olsaydı sen de burdan yazmazdın oralarda 1 cent zam gelince biden istifa diyolar geçen video gördüm enflasyon %5-6 olduğundan abd'de gelecekteki ürün fiyatlarını gösteriyor 10 yılda 3 katına çıkıyor bu arada sadece. Ve yorumlarda herkes daha hiçbir şey olmamasına ramen direk biden'e kızmış. Bizde 3 ayda 3 kat zam geliyor kimsenin GERÇEKTEN umrunda değil. Artık zor düzelir.

La imzana yazdığın şeye bi bak bu hayatı izlemeye gelmişiz yazmışsın şimdi orda olunca çok mutlu olmazdık , rahat edemezdik diyorsun. Rambo alamancı aşırı bi özelliği olduğunu da düşünmüyorum beyin göçü yapmamış sonuçta. Adam mutlu muhtemelen çünkü senin kalp attığın i9 , 3090 ı falan ilk çıktığı dk da alıyor :D Zaten halk cesaretli olsaydı sen de burdan yazmazdın oralarda 1 cent zam gelince biden istifa diyolar geçen video gördüm enflasyon %5-6 olduğundan abd'de gelecekteki ürün fiyatlarını gösteriyor 10 yılda 3 katına çıkıyor bu arada sadece. Ve yorumlarda herkes daha hiçbir şey olmamasına ramen direk biden'e kızmış. Bizde 3 ayda 3 kat zam geliyor kimsenin GERÇEKTEN umrunda değil. Artık zor düzelir.
Valla oraya gidenlerin en azından %70-75 i rahat ediyor bu yeterli bi sayı. Kalan kesim de dediğin kişiler alışamayan falan.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Daha geçen gün bir yaşlıyla sohbet ediyordum. Konu ülkenin durumundan açıldı. İNANIR MISINIZ ALMANYA'YI BANA KÖTÜLEDİ VE BİZLERİ KISKANDIĞINI SÖYLEDİ VE EKLEDİ: AMERİKA TÜRKİYE'DEN ÜRÜN İHRACAT YAPIYORMUŞ, ÇOK İHTİYACI VARMIŞ YARDIMIMIZA.
Artık birisi elimde kalacak diye korkar oldum. Sabret sabret nereye kadar.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Daha geçen gün bir yaşlıyla sohbet ediyordum. Konu ülkenin durumundan açıldı. İNANIR MISINIZ ALMANYA'YI BANA KÖTÜLEDİ VE BİZLERİ KISKANDIĞINI SÖYLEDİ VE EKLEDİ: AMERİKA TÜRKİYE'DEN ÜRÜN İHRACAT YAPIYORMUŞ, ÇOK YARDIMA İHTİYACI VARMIŞ YARDIMIMIZA.
Artık birisi elimde kalacak diye korkar oldum. Sabret sabret nereye kadar. Kendini bilmiş ******* yüzünden bu durumdayız.
Hocam az önce yazdığınızla baya çelişti. Dediğiniz gibi o tür kafa yapısına sahip insanlar olduğu için bu durumdayız. Ne yaparsan yap onları ikna edemiyorsun. Çok yazık , keşke sorsaydın ABD bizden ne ihraç ediyormuş

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hocam az önce yazdığınızla baya çelişti. Dediğiniz gibi o tür kafa yapısına sahip insanlar olduğu için bu durumdayız. Ne yaparsan yap onları ikna edemiyorsun. Çok yazık , keşke sorsaydın ABD bizden ne ihraç ediyormuş
Konuşmaya devam etseydim sıkıntı çıkabilirdi. VATAN HAİNİ OLMAK İSTEMEDİM. 😑 Evet çelişti çünkü bunlar yüzünden bu durumdayız.

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Akın Serhan Toğrul
Kendinize gelin. Halk aklını başına toplasa her şey geçecek.
Zamanında bu vatanı kazandırmak için kendini bir eşya gibi kullanıp şehit olan askerlerimizi unuttunuz mu?
SARIKAMIŞ'TA ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZİN VİDEOSUNU İZLEYİN DAHA SONRA KARAR VERİN.
Allah aşkına toparlanın.
Dış devletlere gidip ne yapacaksınız? Sizi bir HAYVAN gibi horlayacaklar. Bu vatandan başka bir yerde rahat edemeyeceksiniz. Evet paranız olacak ancak hiç mutluluğunuz, huzurunuz olmaycak. DIŞARI ÇIKMAK İSTEMEYECEKSİNİZ. YERLİ HALKIN BAKIŞLARI TARAFINDAN EZİLECEKSİNİZ.
Elinizdekini değerlendirmesini öğrenin. Çevrenize neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlatın. Gerekirse defalarca tekrar edin. Bazıları burnunun dikine giden cahillerden ibaret.

Bende gülücük attım gayette komik çünkü yazdığın, son 20 yılda yapılan şeyler niye sırf “genç nesil” olduğum için bana yıkılıyor anlamadım? Ben hayatımı neden tamamı ile kendi içimizde yaptığımız hatalardan dolayı kötü durumda olan ülke için çöpe atayım? tek bir hayatım var kimse kusuruma bakmasın ülke kendi etti kendi buldu burda bana milliyetçilik yapma en başında yöneticiler lise tarihi okusa bu durumda olmazdık üniversite eğitimine gerek yok
Edit: Hahaahnah dolar düştü hayrola dedim bankadaki dövizler TL’ye çevrilip devlet zarar edilirse telafi sözü vermiş “Genç nesil umursamıyor” HAHAHAHAH

Son düzenleme:

Alfha13

80+ Silver
Kendinize gelin. Halk aklını başına toplasa her şey geçecek.
SARIKAMIŞ'TA ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZİN VİDEOSUNU İZLEYİN DAHA SONRA KARAR VERİN.
Allah aşkına toparlanın.

Haklısın ve haksızsın ama doğru, ülkeyi kurtaracak adam yurtdışına gidiyor, sonra ülke niye gelişmiyor.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gülen arkadaşlar vardı. Şuan dolar 13 TL Euro 15 TL.
13₺ düşük mü?

Doları kısa bir sürede 8-9 dan 18 yapıp 13-14 e düşürünce ekonomist olunmuyor

Top Bottom