Bu fiyatta g pro alınır mı

hamszzz

80+
Reaksiyon skoru
37
Arkadaşlar selam ben kendim DEX modleini kullanıyorum mediamark indirimden 4.700 Tl dex modelini almıştım abimde istiyor ama dex değil normal istiyormuş şu an amazonda fiyatı bu normal fiyatlarıda 7 bin bandına çıkmış sizce bu fiyattayken alayım mı yoksa düşer mi https://amzn.eu/d/hSzWtIc

Hocam oyun oynamak içinse bence gereksiz pahalı

ikinci el takıntın yoksa 3 civarına bulunuyor amazon depo indiriminde 3200e sattılar severek kullanıyorum bence alınır

Arkadaşlar selam ben kendim DEX modleini kullanıyorum mediamark indirimden 4.700 Tl dex modelini almıştım abimde istiyor ama dex değil normal istiyormuş şu an amazonda fiyatı bu normal fiyatlarıda 7 bin bandına çıkmış sizce bu fiyattayken alayım mı yoksa düşer mi https://amzn.eu/d/hSzWtIc
5500 görünüyor bende şahsen bu fiyata alınır ya kalite önemli

Hocam oyun oynamak içinse bence gereksiz pahalı

ikinci el takıntın yoksa 3 civarına bulunuyor amazon depo indiriminde 3200e sattılar severek kullanıyorum bence alınır
Hadi be nasıl kaçırdım onu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5500 görünüyor bende şahsen bu fiyata alınır ya kalite önemli
Ben de dex modelini kullanıyorum zaten bayılıyorum bi tık daha düşer mi bu depo olayını kaçırmışım mesela çok üzüldüm şu an

Hadi be nasıl kaçırdım onu

Ben de dex modelini kullanıyorum zaten bayılıyorum bi tık daha düşer mi bu depo olayını kaçırmışım mesela çok üzüldüm şu an
depo olayında ben sepete ekledim para yoktu kartta alamadım ssi bile var sepetin aklıma gelince ağlıyorum. en büyük hayalim superlight2 sahibi olmak.d

Ekler

• 1000052995.webp
    1000052995.webp
    26.5 KB · Hit: 8

Kanka hiç düşünmüyorum bile ya tek derdim dhaa inmesini bekkesem mi 5500 uygun bi fiyat mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,167
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri