Semix59
80+ Silver
Özil imzası olsaydı benden 5k çalışırdı.Hocam forma 21/22 fakat imzalar 22/23 futbolcularının
Özil imzası olsaydı benden 5k çalışırdı.Hocam forma 21/22 fakat imzalar 22/23 futbolcularının
Ne anlatıyorsun kardeyaş kaç ?fenerbahçe forması olduğu için 5 kuruş etmez başarısı yok yapı diye ağlayan yalı tarafından yönetilen küçük bir futbol kulübü sadece toxiclemek serbest bu arada np gerçekleri söyleyip konuya mute attım bile
ne konusuyon la ?fenerbahçe forması olduğu için 5 kuruş etmez başarısı yok yapı diye ağlayan yalı tarafından yönetilen küçük bir futbol kulübü sadece toxiclemek serbest bu arada np gerçekleri söyleyip konuya mute attım bile
Bu senenin fb olarak 12/13k imzalı2-3 diyenlere bakma dostum. düz forma 3k zaten. instagramda imzalı forma satıcıları var bak ne kadara sattıklarına biraz daha altına ilana koyarsın
8ne konusuyon la ?
8 Kanka sen seversinNe anlatıyorsun kardeyaş kaç ?
sen satamamışsın ben fenerliyim ben bile alırım o formayı17/18 beşiktaş imzalı forma var satamamıştım
Kanka beş para etmez o forma ver yakayım ısınayım birşeye yarasın bari.Arkadaşlar fenerin 22/23 sezonun oyuncularına ait imzalı formadı ne kadara satılır sizce
almak istersen gel satayım hocam ayıpsınsen satamamışsın ben fenerliyim ben bile alırım o formayı