Semix59
80+ Silver
Özil imzası olsaydı benden 5k çalışırdı.Hocam forma 21/22 fakat imzalar 22/23 futbolcularının
Özil imzası olsaydı benden 5k çalışırdı.Hocam forma 21/22 fakat imzalar 22/23 futbolcularının
Ne anlatıyorsun kardeyaş kaç ?fenerbahçe forması olduğu için 5 kuruş etmez başarısı yok yapı diye ağlayan yalı tarafından yönetilen küçük bir futbol kulübü sadecetoxiclemek serbest bu arada np gerçekleri söyleyip konuya mute attım bile
![]()
ne konusuyon la ?fenerbahçe forması olduğu için 5 kuruş etmez başarısı yok yapı diye ağlayan yalı tarafından yönetilen küçük bir futbol kulübü sadecetoxiclemek serbest bu arada np gerçekleri söyleyip konuya mute attım bile
![]()
Bu senenin fb olarak 12/13k imzalı2-3 diyenlere bakma dostum. düz forma 3k zaten. instagramda imzalı forma satıcıları var bak ne kadara sattıklarına biraz daha altına ilana koyarsın
8ne konusuyon la ?
8 Kanka sen seversinNe anlatıyorsun kardeyaş kaç ?
sen satamamışsın ben fenerliyim ben bile alırım o formayı17/18 beşiktaş imzalı forma var satamamıştım
Kanka beş para etmez o forma ver yakayım ısınayım birşeye yarasın bari.Arkadaşlar fenerin 22/23 sezonun oyuncularına ait imzalı formadı ne kadara satılır sizce
almak istersen gel satayım hocam ayıpsınsen satamamışsın ben fenerliyim ben bile alırım o formayı