Bu foruma yeni geldim

noktalama işareti yanlışı yaptığın için banlanmayacağın bir GOAT forumuna hoş geldin

Selamün aleyküm millet. Buraya yeni geldim umarım buraya alışırım.
Hoş geldinn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hoş geldiniz!! Çok iyi bir insana benziyorsunuz umarım yanılmıyorumdur :3
Şu yazı tipini görünce yemin ederim 2015 2016 yıllarında anime facebook gruplarında ki arkadaşlarım geldi aklıma gece gece duygulandırdın beni

Teknoloji forumuydu eskiden burası şimdi entrika ve indirim takip etmek için girilen bir foruma dönüştü.

Hoş geldinn

Şu yazı tipini görünce yemin ederim 2015 2016 yıllarında anime facebook gruplarında ki arkadaşlarım geldi aklıma gece gece duygulandırdın beni
Deli Gibi Bende Böyle Yazardım. Her Kelimenin İlk Harfi Büyük Şekilde 😄

Hayret la technodan ban yiyip gelmemiş
Zaten Technopat'tan geldim ama oradakiler Recep Baltaş'ı habire övüyorlardı ben de hesabımı sildim buraya geldim

As Reis Burası İyidir Kuralları Sıkı Değildir Bu Arada Başka Forumdan Mı Geldin
Evet başka bir forumdan geldim orada 1 hafta falan kaldım ama dayanamadım hesabımı sildim

Son düzenleme:
Selamün aleyküm millet. Buraya yeni geldim umarım buraya alışırım.
Technopat` tan ban yedim diye konu açmayan yeni üye görünce bizim mahcubiyet :kekw: Hoşgeldin bu arada.

1736422886957.png

Zaten Technopat'tan geldim ama oradakiler Recep Baltaş'ı habire övüyorlardı ben de hesabımı sildim buraya geldim

Evet başka bir forumdan geldim orada 1 hafta falan kaldım ama dayanamadım hesabımı sildim
İyi Olmuş Reis Bende Ordan Geldim Kurallardan Dolayı Dayanamadım Geldim Burası Çok Rahat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,045
Üyeler
184,097
Son üye
SultanQQ
Geri