S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
Hayret la technodan ban yiyip gelmemiş
Hoş geldinnSelamün aleyküm millet. Buraya yeni geldim umarım buraya alışırım.
Şu yazı tipini görünce yemin ederim 2015 2016 yıllarında anime facebook gruplarında ki arkadaşlarım geldi aklıma gece gece duygulandırdın beniHoş geldiniz!! Çok iyi bir insana benziyorsunuz umarım yanılmıyorumdur :3
Deli Gibi Bende Böyle Yazardım. Her Kelimenin İlk Harfi Büyük ŞekildeHoş geldinn
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu yazı tipini görünce yemin ederim 2015 2016 yıllarında anime facebook gruplarında ki arkadaşlarım geldi aklıma gece gece duygulandırdın beni
Zaten Technopat'tan geldim ama oradakiler Recep Baltaş'ı habire övüyorlardı ben de hesabımı sildim buraya geldimHayret la technodan ban yiyip gelmemiş
Evet başka bir forumdan geldim orada 1 hafta falan kaldım ama dayanamadım hesabımı sildimAs Reis Burası İyidir Kuralları Sıkı Değildir Bu Arada Başka Forumdan Mı Geldin
Hoşbulduk. Alışırsın .Forumda çok detay öğrenmen gereken bir şey yok. Kurallara uygun davranman ve tadını çıkarman yeterli .Selamün aleyküm millet. Buraya yeni geldim umarım buraya alışırım.
Aleyküm selam. Hoş geldin.Selamün aleyküm millet. Buraya yeni geldim umarım buraya alışırım.
Hoşgeldiniz sefa getirdiniz. İyi forumlar dilerim beyefendi.Selamün aleyküm millet. Buraya yeni geldim umarım buraya alışırım.
Technopat` tan ban yedim diye konu açmayan yeni üye görünce bizim mahcubiyet Hoşgeldin bu arada.Selamün aleyküm millet. Buraya yeni geldim umarım buraya alışırım.
Yok Technopat'tan ban yemedim sadece farklı sebeplerden dolayı Technopat'taki hesabmı sildimTechnopat` tan ban yedim diye konu açmayan yeni üye görünce bizim mahcubiyet Hoşgeldin bu arada.
Alıntıyı görüntüle
İyi Olmuş Reis Bende Ordan Geldim Kurallardan Dolayı Dayanamadım Geldim Burası Çok RahatZaten Technopat'tan geldim ama oradakiler Recep Baltaş'ı habire övüyorlardı ben de hesabımı sildim buraya geldim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet başka bir forumdan geldim orada 1 hafta falan kaldım ama dayanamadım hesabımı sildim