mesaj yazdıkça. bronze 500 de geliyor.Bazılarınızın adının yanında 80+bronze silver plantinium gibi ibareler var onlar mesaj yazdıkça mı açılıyor yoksa üyelik gibi bir şey mi
Ben satıyorum ilgileniyorsan özelden yazabilirsinBazılarınızın adının yanında 80+bronze silver plantinium gibi ibareler var onlar mesaj yazdıkça mı açılıyor yoksa üyelik gibi bir şey mi
YouTube katıl üyeliği gibi bir şey ben rengini seviyorum diye gri kullanıyorum titanyum alırsan Mehmet Yılmaz ile özel sohbet edebiliyorsun bir de BİLO var onunla görüntülü de sohbet edebiliyorsunHesap mı satıyorsunuz hocam
Mesaj sayısına göre değil mi hocam rütbe sistemiYouTube katıl üyeliği gibi bir şey ben rengini seviyorum diye gri kullanıyorum titanyum alırsan Mehmet Yılmaz ile özel sohbet edebiliyorsun bir de BİLO var onunla görüntülü de sohbet edebiliyorsun
Öyle hocam öyle şaka yaptım sadece kusura bakmaMesaj sayısına göre değil mi hocam rütbe sistemi
Yok yok hocam ne kusuru çok gerçekçi gelmişti hem üyelik sistemli hem mesaj şeklinde ama görüntülü sohbete inanmamıştım zatenÖyle hocam öyle şaka yaptım sadece kusura bakmaPopüler Konular kısmında vardı konusu ordan bakabilirsin
forum.donanimarsivi.com
teşekkürler hocamRütbe Sistemimiz Hakkında
Forumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki. Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri 80+ Bronze = 500 Mesaj 80+ Silver = 2000 Mesaj 80+ Gold = 5000 Mesaj 80+ Platinum = 10000 Mesaj 80+ Titanium...forum.donanimarsivi.com
beamng drive, asetto, gran turismo 7, f1, wrc, nfs heat, payback, most wanted, underground, rivals falan filan araba ve pist düşkünüyüm. siz?Anladım hocam teşekkürler peki onlara nerden bakabilirim birde sanırım arabalara ilgin var asetto corsa vs. Oynuyor musun