Neler Yeni

Bu Forumda Ekonomist Yok!

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Evet şuan cidden yapılmaz yapılacaksa Aselsan'a yapılmalı.
Kimse şunu da düşünmüyor. Korona dönemi şirketler üretim yapmadı bazı yatırımcılar da korktu bunlar yüzünden şirketlerin hisse değeri baya düştü. Kafası çalışan da düştüğü zaman hisse alıp sonra satardı şuan ben öyle yaptım. 5k kardayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kral, hic bi önlem yok. istanbul ayasofia olayi resmen adamlar sinsice Economics durumu yere cakiyorlar.
Bilemiyorum

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kimse şunu da düşünmüyor. Korona dönemi şirketler üretim yapmadı bazı yatırımcılar da korktu bunlar yüzünden şirketlerin hisse değeri baya düştü. Kafası çalışan da düştüğü zaman hisse alıp sonra satardı şuan ben öyle yaptım. 5k kardayım.

Bilemiyorum
bende bilemiyorum, tek tahminde bulunuyorum :p

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Bilemiyorum
Yok abisi onlar altın alacak altın güvenli liman :D. Aselsan şaka gibi 2 gün önce 30 TL olan şuan 15-16 TL 7 8 ay sonra 30 35'e çıkar o yine.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Merkez Bankası açıklama yaptı. Hadi bakalım.

BMW_M4

80+ Bronze
bir kaç arkadaş sanki ben dalga anlamında dermişim gibi cevap yazmış, önyargı olduğu sürece tabii ki gelişiriz (!) ayrıca ben dalga değil ne yapmam gerektiği ile ilgili soru sordum. Yeter ama ha. İnsan öldürürsünüz.

Top Bottom