Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Allahtan görmemişim.Ya "akşama annem hangi yemeği yapsın?" diye anketli konu açan var...
Allahtan görmemişim.Ya "akşama annem hangi yemeği yapsın?" diye anketli konu açan var...
O kadar da yoktur ya benceAllahtan görmemişim.
Tam hatırlamıyorum ben hocam.Bana söyleyebiliyor olabilirsiniz diye cevap veriyorum hocam
Ben ekonomistlerin yorumlarını dinleyerek önerdim,hatta öncesinde ve sonrasında bu benim tahminimdir diye yazdım. Yani ben sadece ekonomistler den duyduğum şeyleri ona aktardım,başta ve sonda da tahmin diye yazdım
O kadar çok kuyumcu var ki. 5dk yürüdükten sonra karşıma bir kuyumcu çıkıyor.kuyumcuya yürüyerek gitmekle kopşarak gitmek arasında 10 TL var
Yok hocam aç8klayayım diye dedim. Ben de gördüm bazılarını hiç bilmeden yorum yapıyorlar.Ben hiç ekonomistleri dinlemeden yatırım yapmadım. Şuanda zaten 5 yıldır,yani 10 yaşından beri üniversite için altına yatırım yapıyorum aileme yük olmamak için. O bilmeden konuşanlara da sinirim bozuluyor. Arkadaşım bu yüzden cahilleri dinleyerek 500 TL ye yakın zarar etti.Tam hatırlamıyorum ben hocam.
Çoğu bu şekilde konunun altında alacaksan hemen al vs vs.
Birsürü yorum geliyor hocam.
Size özel bir şey yazmadım ki sizi görmedim galiba zaten.
Bilgisayar almadan haftasonuydu babam kuyumcuya gitmiş ben de pc alıcaz diye bekliyordum.kuyumcuya yürüyerek gitmekle kopşarak gitmek arasında 10 TL var
Tek sen açsaydın senin açtığını hatırlardımBen sormuştum ama belirli bir hastalığım vardı.
Yani şu şekilde değil:
Karnım ağrıyo hasta mıyım?
Bu şekilde sordum:
Kalp kapağında gevşeme nasıl bir hastalık?
Açıklamaya da yaşayan veya çevresinde bu hastalığı geçiren biri var mı? Bilgi verebilir mi? Diye sormuştum.
Umarım bana söylemiyorsunuzdur .
Bu forumu dinlese millet evine haciz gelir. Altın olabilecek en yüksek seviyeye ulaşmış şimdi almanın ne faydası var demi?Yok hocam aç8klayayım diye dedim. Ben de gördüm bazılarını hiç bilmeden yorum yapıyorlar.Ben hiç ekonomistleri dinlemeden yatırım yapmadım. Şuanda zaten 5 yıldır,yani 10 yaşından beri üniversite için altına yatırım yapıyorum aileme yük olmamak için. O bilmeden konuşanlara da sinirim bozuluyor. Arkadaşım bu yüzden cahilleri dinleyerek 500 TL ye yakın zarar etti.
aynen kardeşim biraz arttıaynen, dolar biraz arttı diye dolar 10 TL olcak diyorlar bilip, bilmeden.
Son dakika geldi. Müdahale edeceklermiş ama adamlar taaa bu zamanı beklemişler. Diyecek söz bulamıyorum.reis, önlem yok merkezden.
8.62 oldu
Evet şuan cidden yapılmaz yapılacaksa Aselsan'a yapılmalı bugün %50 değer kaybetti 6 7 ay içinde 2 kat değerlenir yani 2000 TL yatıran 4000 TL olarak alır ama baya beklemeli.Bu forumda veya başka bir forumda ekonomist yok!! Altın veya dövize yapıtrım yapacaksanız asla ama asla burada ki görüşleri dikkata almayın! Yoksa çok ciddi zarar edebilirsiniz.
Şimdi ekonomi belli anlamak için ekonomist olmaya gerek yok diyenlere de. Bu ekonomist mesleği niye var o zaman?
Sizi sadece uyarıyorum gidip de 12 yaşındaki çocuğun dediğine göre yatırım yapacaksanız keyfinize...