Neler Yeni

Bu forumda neden herkes birbirine laf atma çabasında?

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Hasan
herkes birbirine trol konu arkadaşlar cevaplamayın falan diyor burası bir forum istediğini sorabilir , az önce bir konu gördüm ve insanlar troll konu sen fakirsin tarzı şeyler yazmış konunun adı 4000 tl csgo envanter idi ancak burası bir forum ve insanlar istediğini sorabilir bu adam soruyu 4000 tl niz olsa csgo da hangi skinleri alırdınız diye sorsa veya 200.000 tlniz olsa hangi pc'yi toplardınız diye sorsa kimse linçlemeyecek biz neden sürekli birilerini linçliyoruz insanlar burada özgürce soru sormak için bulunmuyor mu yoksa ? insanların sorularını yargılamak yerine cevap versek daha iyi olmaz mı?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Konulara alakasız cevaplar verilmesini ben de anlamıyorum. Tuhafıma gidiyor. Ben de yaşadım bunu. İnceleme yaptığım bi' konuda resim çekerken yaptığım bir hata yüzünden dalga konusu olmuşluğum var :ROFLMAO: .

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konulara alakasız cevaplar verilmesini ben de anlamıyorum. Tuhafıma gidiyor. Ben de yaşadım bunu. İnceleme yaptığım bi' konuda resim çekerken yaptığım bir hata yüzünden dalga konusu olmuşluğum var :ROFLMAO: .
ben çözemiyorum bu konuya bile hala tamam. olmaz yazan insanlar var insanlar düşünmek yerine sadece yargılıyor

Doğuhan

80+ Silver
herkes birbirine trol konu arkadaşlar cevaplamayın falan diyor burası bir forum istediğini sorabilir , az önce bir konu gördüm ve insanlar troll konu sen fakirsin tarzı şeyler yazmış konunun adı 4000 TL csgo envanter idi ancak burası bir forum ve insanlar istediğini sorabilir bu adam soruyu 4000 TL niz olsa csgo da hangi skinleri alırdınız diye sorsa veya 200.000 tlniz olsa hangi pc'yi toplardınız diye sorsa kimse linçlemeyecek biz neden sürekli birilerini linçliyoruz insanlar burada özgürce soru sormak için bulunmuyor mu yoksa ? insanların sorularını yargılamak yerine cevap versek daha iyi olmaz mı?
Yani insanlar hep birilerini aşağılamaya çalışıyor ama asıl aşağılık insanlar kendileri :D

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Çünkü bazı insalar karşısındaki küçük düşürerek, linçleyerek tatmin oluyorlar. Egolarını okşuyorlar :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karşıt görüşte olup fikrini savunmakla karşısındakinin fikrine saygı duymadan laf etmeyi aynı şey sanıyorlar.
Çünkü bazı insalar karşısındaki küçük düşürerek, linçleyerek tatmin oluyorlar. Egolarını okşuyorlar :)

Top Bottom