SnareEcho
80+ Silver
Arkadaşlar bu tür mitolojik resimlere ne denir? Yani bunların temel isimleri nedir? Ne sanatıdır?
@Che_ @Kürşat Kütükçü @Halsiz @Respecter
Bilmiyorum değişik değişik çizimlerAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bu tür mitolojik resimlere ne denir? Yani bunların temel isimleri nedir? Ne sanatıdır?
Bulamadım ):Belki burada yazıyordur ama çok uzun liste. Bakmaya değer mi sen karar verirsin
SANAT TERİMLERİ-SANAT SÖZLÜĞÜ - Resimci Abi
Sayfayı Yazdır🖨-A- Afiş: Halkı bir düşüncenin, bir malın ya da bir olayın varlığı konusunda bilgilendirme amacıyla duvarlara asılan, yapıştırılan, resimli yazı ve ilanlara afiş denir. Ağaç Baskı: Bu baskı tipinde Kalıp olarak düzgün yüzeyli ağaç, oyma ve kazımaya elverişli muşambalar...www.resimciabi.com
Teşekkür ederim hocam.Tablolar klasik roma ve yunan mitolojisi resimler ise rönesansa ait tablolar genelde bu dönemde din ve paganlığa ait eserlere çalışıldı. Tür olarak apocalyptic and post apocalpytic tarzlarına bakabilirsin
Ama bunları yazınca alakasız korkunç şeyler çıktı.Tablolar klasik roma ve yunan mitolojisi resimler ise rönesansa ait tablolar genelde bu dönemde din ve paganlığa ait eserlere çalışıldı. Tür olarak apocalyptic and post apocalpytic tarzlarına bakabilirsin
Rica ederim bu tür tablolar genelde biblical,mytology,apocalyptic,holly,pagan adı alınta üretildi zaten paylaştığınız tabloların hepsi farklı bir tür görsellik olarak benzese de kimisinde incilden alıntılar kimisinde yunan mitolojisinden. Post modern tabloların bazıları da bu tür öğeler içeriyor fakat post modern tabloların temel mantığı eski ve geleneksel şeylerle alay etme ve tiye almak konsept benzese de amaç farklı.Teşekkür ederim hocam.
Sen buna benzer tabloların fotoğrafını bulmak istiyorsan rönesans tabloları yaz oradan bak veya rönesans ressamlarının isimlerini bularak raphael leonardo gibi isimlerin eserlerine de bkarak bulabilirsin.Teşekkür ederim hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama bunları yazınca alakasız korkunç şeyler çıktı.
Tamamdır kral teşekkürler. Takip ettim.Rica ederim bu tür tablolar genelde biblical,mytology,apocalyptic,holly,pagan adı alınta üretildi zaten paylaştığınız tabloların hepsi farklı bir tür görsellik olarak benzese de kimisinde incilden alıntılar kimisinde yunan mitolojisinden. Post modern tabloların bazıları da bu tür öğeler içeriyor fakat post modern tabloların temel mantığı eski ve geleneksel şeylerle alay etme ve tiye almak konsept benzese de amaç farklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen buna benzer tabloların fotoğrafını bulmak istiyorsan rönesans tabloları yaz oradan bak veya rönesans ressamlarının isimlerini bularak raphael leonardo gibi isimlerin eserlerine de bkarak bulabilirsin.
Rica ederim umarım iş görür iyi aksamlarTamamdır kral teşekkürler. Takip ettim.
Yunan zırvası eğlence arıyor millet kendine..Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle