Neler Yeni

Bu gainer alınır mı?

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
Selam yaş 15 kilo 43 boy 168 yaza kadar kilo almam lazım. Gainer almayı düşünüyorum ve düzgün bir beslenmem yok annem akşama ne yaparsa yiyiyorum. Günde 2-3 öğün falan yiyiyorum. Öğün sayımı arttırmak istiyorum ama ne yemeliyim öğünlerde bilmiyorum. Spordan önce ve sonra gainer içmeyi düşünüyorum. Bütçem az bu marka kaliteli midir aynı fiyata daha iyileri var mı?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Selam yaş 15 kilo 43 boy 168 yaza kadar kilo almam lazım. Gainer almayı düşünüyorum ve düzgün bir beslenmem yok annem akşama ne yaparsa yiyiyorum. Günde 2-3 öğün falan yiyiyorum. Öğün sayımı arttırmak istiyorum ama ne yemeliyim öğünlerde bilmiyorum. Spordan önce ve sonra gainer içmeyi düşünüyorum. Bütçem az bu marka kaliteli midir aynı fiyata daha iyileri var mı?
2-3 öğünü 8 öğün civarına çıkartırsan kilo alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@-CrawL

Son düzenleme:

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
Bulk yapman yeterli

duayen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Attila Timur

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,555
İsim
Taha yücel

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam onu gördümde 25 günlük şey için 1.200 tl veremem bu bile çok aslında daha ne kadar kilo aldıracağı falanda belli değil diğer suplarada para ayırmam lazım

-CrawL

80+ Gold
Gainer a boşa para verme 43kg sin zaten o kalori ihtiyacının üstüne çıkmak kolay olur pirinc makarna fırında patates bulgur tavuk balık et yumurta pirinç unu tarifleri var kahvaltıda iyi gider kuruyemişlerdende faydalanabilirsin hayvan gibi ye kısacası iyide idman yap

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Yiğit Yenigün
Yeni başladıysan hemen gainer alma normalden fazla ye ve sporu aksatma hızlıca çıkarsın bende 15 yaşındayım 45 kg başladım normal yiyerek 4-5 ayda 52 kg kadar çıktım rahat çıkarsın bence ben şu sıralr deprem den dolayı ara vermiştim şimdi bide ramazan baya kilo düşcem gibi ama geri başlayınca aynı şekil kilo alırım sende alırsın umarım

ardashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Arda
Yeni başladıysan hemen gainer alma normalden fazla ye ve sporu aksatma hızlıca çıkarsın bende 15 yaşındayım 45 kg başladım normal yiyerek 4-5 ayda 52 kg kadar çıktım rahat çıkarsın bence ben şu sıralr deprem den dolayı ara vermiştim şimdi bide ramazan baya kilo düşcem gibi ama geri başlayınca aynı şekil kilo alırım sende alırsın umarım
hocam yaz geliyor benim bir ayda 50 civarlarına çıkmam lazım en az

Top Bottom