Juckly
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 169
Arkadaşlar selam ilk gamepad deneyimim olacak çok kullanmam genelde fc26 oynamak için kullanırım sizce bu kol alınır mı ?
Arkadaşlar selam ilk gamepad deneyimim olacak çok kullanmam genelde fc26 oynamak için kullanırım sizce bu kol alınır mı ?
bu fiyata çok daha iyileri var benim attığıma bakarsa görürEn f/p gamepad bu şuan alabilirsin, seni fazlasıyla tatmin eder
1600 lük gamepadden bahsediyorduk daha iyi diye 3.5k lık gamepad atmışsın, helalbuna bak uygun duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu fiyata çok daha iyileri var benim attığıma bakarsa görür
3000 yazmış bütçeye baksana1600 lük gamepadden bahsediyorduk daha iyi diye 3.5k lık gamepad atmışsın, helal
Clawsın konudaki gsmepadi 1200 e hiç düşmediClawsin gamepadi 1200e düşüyor ara ara beklersen
mortal düşmüştü bunları aynı renkleri farklı sandıydım öyle değil herhaldeBen bahse konu gamepad için en FP gamepad olduğunu söyledim, sende bu mesajımı alıntılayarak bu fiyata çok daha iyileri var diyorsun. Farklı dillerde konuşuyoruz bence boşver.
Clawsın konudaki gsmepadi 1200 e hiç düşmedi
Aynı değil hocam, combat modeli çok dolu, yazılım hariç herşeyi var diyebilirimmortal düşmüştü bunları aynı renkleri farklı sandıydım öyle değil herhalde
1180 düşmüş aldım bir tane bakalımBen bahse konu gamepad için en FP gamepad olduğunu söyledim, sende bu mesajımı alıntılayarak bu fiyata çok daha iyileri var diyorsun. Farklı dillerde konuşuyoruz bence boşver.
Clawsın konudaki gsmepadi 1200 e hiç düşmedi