Neler Yeni

Yardım Bu Gamepad'i almayı düşünüyorum sizce nasıl?

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Can
bende hall effect olan kol bakıyorum, xbox 9. nesil alasım gelmiyor, bilgisayarımda bluetooth felan da yok pille felan da uğraşmak istemediğim için. bütçem 1.5-2 felan

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
bende hall effect olan kol bakıyorum, xbox 9. nesil alasım gelmiyor, bilgisayarımda bluetooth felan da yok pille felan da uğraşmak istemediğim için. bütçem 1.5-2 felan
Microsoft un garantisi çok iyi kablo ile de oynarsın yada şarjlı pil alırsın

ERENN1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ahmet eren
GC30V2 biraz araştırdım xbox controller 9.nesil almadan önce. Genel olarak olumlu yorumları var. Ama 8bitdo bi tık daha iyi sanırım karşılaştırmalar öyle gösteriyor ve kullanıcı yorumları. Bütçeniz 2.5k çıkarsa kesinlikle xbox controller alın derim.
Ya tabi Xbox iyi ama fiyatta iyi o yüzden biraz aklımı kurcalıyor o konu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablolu sarmıyor ya, yatıp oynamak lazım :D
Doğru valla

Öğrenen_biri

80+ Bronze
pusat gamepad'den iki rengide mevcut herhangi bir sorun yaşamadım. Yıl başından beri günlük(2-4 saat) kullanıyorum 5-6 ocaktan itibaren

ERENN1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ahmet eren
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Barkın Şentürk
Benim bilgisayarda da bluetooth yok tplink bluetooth adaptörü alıp öyle bağlayabiliyorsun bütçe önemli tabii ki ama bilgisayar için kol alıncaksa xbox controller 9.nesil alınmalı bence

Ya tabi Xbox iyi ama fiyatta iyi o yüzden biraz aklımı kurcalıyor o konu

Doğru valla
Xbox'a bütçeniz çıkışmıyorsa 8bitdo veya gc30v2 almanızı tavsiye ederim ama tabii iyice inceleyin hocam benim incelemelerim de yetersiz kalmış olabilir ama ikisi de tavsiye ediliyor ve beğeniliyor.

ERENN1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ahmet eren
Benim bilgisayarda da bluetooth yok tplink bluetooth adaptörü alıp öyle bağlayabiliyorsun bütçe önemli tabii ki ama bilgisayar için kol alıncaksa xbox controller 9.nesil alınmalı bence

Xbox'a bütçeniz çıkışmıyorsa 8bitdo veya gc30v2 almanızı tavsiye ederim ama tabii iyice inceleyin hocam benim incelemelerim de yetersiz kalmış olabilir ama ikisi de tavsiye ediliyor ve beğeniliyor.
tabi gönül isterdi xbox almak ama fiyatlar 2600 den başlayınca bütcede sıkıntı oluyor sanırım gc30v2 alacam gibi duruyor yinede yorum için teşekkürler, araştırcam...

Top Bottom