Microsoft un garantisi çok iyi kablo ile de oynarsın yada şarjlı pil alırsınbende hall effect olan kol bakıyorum, xbox 9. nesil alasım gelmiyor, bilgisayarımda bluetooth felan da yok pille felan da uğraşmak istemediğim için. bütçem 1.5-2 felan
Kablolu sarmıyor ya, yatıp oynamak lazımMicrosoft un garantisi çok iyi kablo ile de oynarsın yada şarjlı pil alırsın
Şarjlı pil alKablolu sarmıyor ya, yatıp oynamak lazım
xbox düşünmüyom kanka söyledim ya zatenŞarjlı pil al
Kendin bilirsinxbox düşünmüyom kanka söyledim ya zaten
Ya tabi Xbox iyi ama fiyatta iyi o yüzden biraz aklımı kurcalıyor o konuGC30V2 biraz araştırdım xbox controller 9.nesil almadan önce. Genel olarak olumlu yorumları var. Ama 8bitdo bi tık daha iyi sanırım karşılaştırmalar öyle gösteriyor ve kullanıcı yorumları. Bütçeniz 2.5k çıkarsa kesinlikle xbox controller alın derim.
Doğru vallaKablolu sarmıyor ya, yatıp oynamak lazım
pusat gamepad'den iki rengide mevcut herhangi bir sorun yaşamadım. Yıl başından beri günlük(2-4 saat) kullanıyorum 5-6 ocaktan itibaren
evet ama kötü geldiyse bile servis hemen hallediyor. Monsterın en çok sevilme sebeplerinden biride servis konusu.Biraz şans meselesi de var gibi çünkü kötü yorum olduğu kadar iyide var yt de inceleme yapanlarda çok onlarda tavsiye ediyor arada kaldım
Teşekkürler tavsiye ve fikrin için olmassa bide monster deneyelim n kaybederizkievet ama kötü geldiyse bile servis hemen hallediyor. Monsterın en çok sevilme sebeplerinden biride servis konusu.
Benim bilgisayarda da bluetooth yok tplink bluetooth adaptörü alıp öyle bağlayabiliyorsun bütçe önemli tabii ki ama bilgisayar için kol alıncaksa xbox controller 9.nesil alınmalı bencebende hall effect olan kol bakıyorum, xbox 9. nesil alasım gelmiyor, bilgisayarımda bluetooth felan da yok pille felan da uğraşmak istemediğim için. bütçem 1.5-2 felan
Xbox'a bütçeniz çıkışmıyorsa 8bitdo veya gc30v2 almanızı tavsiye ederim ama tabii iyice inceleyin hocam benim incelemelerim de yetersiz kalmış olabilir ama ikisi de tavsiye ediliyor ve beğeniliyor.Ya tabi Xbox iyi ama fiyatta iyi o yüzden biraz aklımı kurcalıyor o konu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğru valla
tabi gönül isterdi xbox almak ama fiyatlar 2600 den başlayınca bütcede sıkıntı oluyor sanırım gc30v2 alacam gibi duruyor yinede yorum için teşekkürler, araştırcam...Benim bilgisayarda da bluetooth yok tplink bluetooth adaptörü alıp öyle bağlayabiliyorsun bütçe önemli tabii ki ama bilgisayar için kol alıncaksa xbox controller 9.nesil alınmalı bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Xbox'a bütçeniz çıkışmıyorsa 8bitdo veya gc30v2 almanızı tavsiye ederim ama tabii iyice inceleyin hocam benim incelemelerim de yetersiz kalmış olabilir ama ikisi de tavsiye ediliyor ve beğeniliyor.