Neler Yeni

Bu gelen garip ses CW mi?

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Ben olsam çok fazla takmazdım sesi ama senin için pek rahat etmeyecek gibi ben hala ekran kartından kaynaklı olduğunu düşünüyorum çok düşük ihtimal diğer arkadaşın da dediği gibi anakart veya psu üzerinden gelmesi düşük ihtimal o yüzden sen bence bir getir kontrol etsinler sana tekrar söylemek isterim değişim talep edersen yeni gönderecekleri kartta bu sorunları yaşaman muhtemel
Hocam benim için iade garanti durumuna bakarım ama adamlar bir baksın en kötü ihtimal bana '' sistemde bobin vızıltısı var'' gibi bir şey desin benim içim rahatlasın. İlla şart değil yani eski sistemde de vardı ona alıştım buna da alışırım gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bayramdan sonra bakacağım bu işlere. Ben kaçıyorum 4-5 gün yokum. Tekrardan teşekkürler hocam @Charles Darwin

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Hocam benim için iade garanti durumuna bakarım ama adamlar bir baksın en kötü ihtimal bana '' sistemde bobin vızıltısı var'' gibi bir şey desin benim içim rahatlasın. İlla şart değil yani eski sistemde de vardı ona alıştım buna da alışırım gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bayramdan sonra bakacağım bu işlere. Ben kaçıyorum 4-5 gün yokum. Tekrardan teşekkürler hocam @Charles Darwin

Rica ederim iyi geceler / bayramlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,565
Üyeler
164,521
Son üye
JonathanW1ck
Top Bottom