Neler Yeni

Bu gelen garip ses CW mi?

onurfndkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
Sistem boştayken de geliyor arada ama yaptığım hareketlere göre değişiyor sesler mouseyi hareket ettirince falan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam buna çok benziyor.
Ekran kartından gelmekte cw bir problem değil alışmak gerekir. Garanti durumunda olağanüstü bir ses yok ise müdahalede bulunmuyolar.

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Bilgisayarı yeniden başlat hiçbir program çalıştırma kasayı dinle eğer ses gelmiyorsa furmark test programını vs. aç testi başlat ses gelmeye başlıyorsa Coil Whine sesidir. Emin ol oyuna girdiğinde o ses sürekli gelmeyecek çünkü bende de var aynı durum harita yüklenirken geliyor yani giriş ekranında geliyor ve bir daha gelmiyor
evet evet hocam aynı durumlar. Valorant açıyorum oyunu bulurken çıldırıyor oyun açılıyor susuyor hocam.

Ekran kartından gelmekte cw bir problem değil alışmak gerekir. Garanti durumunda olağanüstü bir ses yok ise müdahalede bulunmuyolar.
Hocam sistemi itopyadan aldım bayram dönüşü ankara söğütözü şubesinde teknik servis bakar mı sizce? Arayıp sormak lazım.

onurfndkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
evet evet hocam aynı durumlar. Valorant açıyorum oyunu bulurken çıldırıyor oyun açılıyor susuyor hocam.

Hocam sistemi itopyadan aldım bayram dönüşü ankara söğütözü şubesinde teknik servis bakar mı sizce? Arayıp sormak lazım.
Bakar bakmasına lakin pek bir şey yapmıyorlar ve bu sürede de kartsız kalacaksınız bir süre 6-7 ekran kartı markası kullandım hepsinde de bu cw olayı vardı karar yine de sizin tabi.

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Bakar bakmasına lakin pek bir şey yapmıyorlar ve bu sürede de kartsız kalacaksınız bir süre 6-7 ekran kartı markası kullandım hepsinde de bu cw olayı vardı karar yine de sizin tabi.
Hocam OCCT testi yapıyorum Valoranttaki gibi ses gelmiyor hiç aklım almıyor.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
O zaman ekran kartı kaynaklı bir durum servise getirsen bile istersen değişim talep edelim vesaire diyecekler garantiye falan yollayacaklar garanti değişimi kabul edecek ya da etmeyecek etse bile yeni gönderdiği kartta aynı durumun yaşanması muhtemeldir

onurfndkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
Hocam OCCT testi yapıyorum Valoranttaki gibi ses gelmiyor hiç aklım almıyor.
Yüksek fps gerektiren durumlarda ses geliyor genel de anakart ya da Powerdan çok zor bir ihtimal gelir.

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Aşırı yük altında fanlar daha hızlı döner fan devirleri arttığı zaman daha çok gelir oyuna girdiğin zaman test programında ki gibi aşırı yüke sokmuyor ki kartı o yüzden endişelenecek bir durum yok ayrıca FPS sabitleyip sorunu çözen kişiler olmuş ama tavsiye etmem

Örnek bir konu aşağıda

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Aşırı yük altında fanlar daha hızlı döner fan devirleri arttığı zaman daha çok gelir oyuna girdiğin zaman test programında ki gibi aşırı yüke sokmuyor ki kartı o yüzden endişelenecek bir durum yok ayrıca FPS sabitleyip sorunu çözen kişiler olmuş ama tavsiye etmem

Örnek bir konu aşağıda

Hocam çok garip ama kulağa çok rahatsız edici bir ses gelmedi.

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Furmark testi yaptığında mı ?
Evet hocam Furmark+Cpu Burner yaptım ikisinde de oyunlarda çıkan seslerin yarısı dahi çıkmadı.

Hocam belki ben çok takıyorumdur. Sistem tam kulağımın dibinde yere koyacağım birazdan öyle test yaparım bir de çok rahatsız etmez ise böyle devam ederim ama ederse itopya ile iletişime geçiceğim. Öneriniz var ise yazabilirsiniz. Teşekkürler.

Daha doğrusu sistem yeni olduğu için biraz korkuyorum. Alışırım gibi geliyor. Tekrardan teşekkürler.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Evet hocam Furmark+Cpu Burner yaptım ikisinde de oyunlarda çıkan seslerin yarısı dahi çıkmadı.
Ben olsam çok fazla takmazdım sesi ama senin için pek rahat etmeyecek gibi ben hala ekran kartından kaynaklı olduğunu düşünüyorum diğer arkadaşın da dediği gibi anakart veya psu üzerinden gelmesi düşük ihtimal o yüzden sen bence bir getir kontrol etsinler sana tekrar söylemek isterim değişim talep edersen yeni gönderecekleri kartta bu sorunları yaşaman muhtemel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,561
Üyeler
164,521
Son üye
JonathanW1ck
Top Bottom