Bu görseldeki ne virüs mü ?

Akhiore

80+ Silver
Reaksiyon skoru
977
EDİT:PC YENİDEN BAŞLATINCA GİTTİ AMA NEDEN OLDUĞUNU HALA MERAK EDİYORUM

Eskiden kalma 500gb laptop ssd si vardı onu harici disk olarak kullanmak ve denemek için kabloyla bağladım ama masaüstünde böyle siyah bir şey çıktı kaspersky da temiz çıktı ama kapanmıyor da, yazının üstündeki kısım

Not: Disk 5 yıllık felan abim bozuk diye getirmişti şuan okumadı zaten pc geri ilk taktığımda bir okudu sonra pc dondu bende çıkardım
Ekran görüntüsü 2025-04-05 184239.png

Bu şekilde oluyor diski takınca E ve F diski gözüküyor ama açılmıyor
Ekran görüntüsü 2025-04-05 184757.png

Son düzenleme:
Eskiden kalma 500gb laptop ssd si vardı onu harici disk olarak kullanmak ve denemek için kabloyla bağladım ama masaüstünde böyle brşey çıktı kaspersky da temiz çıktı ama kapanmıyor da,

Not: Disk 5 yıllık felan abim bozuk diye getirmişti şuan okumadı zaten pc geri ilk taktığımda bir okudu sonra pc dondu bende çıkardım
Alıntıyı görüntüle
Maç kaç kaç

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ascl
Windows 11 özelliği. Görev çubuğu ayarlarından kapatılabilir olması lazım.

O kısımdan bahsetmiyorum üzerindeki siyah çerceve küçük olan
O da sanki onunla alakalıymış gibi duruyor hocam ama, görev çubuğu ayarları diyip pencere öğelerini kapatır mısın? Sanki menü yüklenmiyormuş buga girmiş gibi duruyor

Daha başlamamış yeni başladı 0-0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O da sanki onunla alakalıymış gibi duruyor hocam ama, görev çubuğu ayarları diyip pencere öğelerini kapatır mısın? Sanki menü yüklenmiyormuş buga girmiş gibi duruyor
Teşekkürler denedim fakat olmadı hdd yi takınca geldi hdd de tekrar taktım hatta veriyor bakalım belki eskiden kalma virüs vb. varsa ama kaspersky bir şey bulamadı

• Üzgün
Reaksiyonlar: Ascl
Geri