babaadamsiteiçiya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 110
biraz baktım guvenılır oldugu soylenıyor
anladım teşekkür ederim.biraz baktım guvenılır oldugu soylenıyor
hocam mesela burdan araba ındırdınız misal bmw o aracı nerden buluyosunuz garajınızamı gelıyo ya da normal sehırdekı arabalar bmw yemı donusuyogüvenilir bende burdan mod yüklüyorum zaten
hocam başka aracın üzerine geçiyo sanırım. hem şehirden bulabilir galiba hemde mod menü indirip üzerine eklediğimiz aracı spawn edebiliriz gliba ben öyle biliyorum açıkçası.hocam mesela burdan araba ındırdınız misal bmw o aracı nerden buluyosunuz garajınızamı gelıyo ya da normal sehırdekı arabalar bmw yemı donusuyo
garajdan buluyon yada satın alıyonhocam mesela burdan araba ındırdınız misal bmw o aracı nerden buluyosunuz garajınızamı gelıyo ya da normal sehırdekı arabalar bmw yemı donusuyo
hocam nasıl kuruyoruz? redux ve araba modunu yapmak uzun sürüyormu?güvenilir bende burdan mod yüklüyorum zaten
gta 5 dosya konumunu aç direk oraya athocam nasıl kuruyoruz? redux ve araba modunu yapmak uzun sürüyormu?
hocam open ıv gerekiyor sanırım ben virüstotalden baktığımda 2 tanesi virüs bulmuş trojan olarak ama geri kalan sorun bulmamış. güvenilir mi??garajdan buluyon yada satın alıyon
güvenilir bendede varhocam open ıv gerekiyor sanırım ben virüstotalden baktığımda 2 tanesi virüs bulmuş trojan olarak ama geri kalan sorun bulmamış. güvenilir mi??
nasıl yani? open ıv gerektiğini duydum?gta 5 dosya konumunu aç direk oraya at
ya yüklesen bir şey olmaznasıl yani? open ıv gerektiğini duydum?