Neler Yeni

Bu GTX 750ti alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Mustafa Şen
Merhabalar ben bir ekran kartı almayı düşünüyorum. İnternette bir ilan buldum ve kartı almayı düşünüyorum kart GTX 750ti ancak daha önce eşine benzerine az rastlanılmış bir kart. İnternette Dell GTX 750ti yazınca kart çıkıyor yani böyle bir kart gerçekten var sanırım OEM olabilir emin değilim. Satıcı da eski GTX 750ti'lardan olduğunu belirtmiş zaten. Satıcıdan FurMark testi videosu istedim atacağını söyledi bekliyorum sizce bu kartı almak riskli midir? Diğer versiyonlardan büyük bir dezavantajı yada fake olma ihtimali var mıdır? Bilenler cevaplarsa sevinirim.

Ekler

• Dell_2GB_nVidia_GeForce_GTX_750_Ti_DDR3_PCI_Express_2.0_x16_DVI_d_Video_Graphics_Card_Mfr_8MXM...jpg
    Dell_2GB_nVidia_GeForce_GTX_750_Ti_DDR3_PCI_Express_2.0_x16_DVI_d_Video_Graphics_Card_Mfr_8MXM...jpg
    29.3 KB · Hit: 63

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhabalar ben bir ekran kartı almayı düşünüyorum. İnternette bir ilan buldum ve kartı almayı düşünüyorum kart GTX 750ti ancak daha önce eşine benzerine az rastlanılmış bir kart. İnternette Dell GTX 750ti yazınca kart çıkıyor yani böyle bir kart gerçekten var sanırım OEM olabilir emin değilim. Satıcı da eski GTX 750ti'lardan olduğunu belirtmiş zaten. Satıcıdan FurMark testi videosu istedim atacağını söyledi bekliyorum sizce bu kartı almak riskli midir? Diğer versiyonlardan büyük bir dezavantajı yada fake olma ihtimali var mıdır? Bilenler cevaplarsa sevinirim.
750Ti referans Nvidia modeli bu. Gerçektir.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,672
İsim
Mert Metshi
Gerçek bende de benzeri var gtx 1050

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Gerçek OEM model.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Gerçek

Top Bottom